Agenda del cap de setmana i pròxims dies

La programació que ens deixen els pobles veïns per a aquest cap de setmana i dies pròxims és la següent. 

Durant aquest cap de setmana Pego compta amb una activitat programada per al diumenge, 14 de juliol, a càrrec d’Acció Urgent. L’associació organitza un curs de primers auxilis i l’ús del desfibril·lador. L’activitat es durà a terme a Pego i podran participar totes aquelles persones que estiguen interessades. El curs tindrà una durada de 6 hores, ja que es tracta d’un curs intensiu que s’iniciarà a les 9:00h i acabarà a les 15:00h. Els interessats en rebre aquesta formació hauran d’inscriure’s prèviament contactant amb Acció Urgent o bé visitant la seva sede a la Plaça del Mercat.

D’altra banda, t
ambé a Pego, el pròxim dissabte 20 de juliol, tindrà lloc una xerrada «El retorn de l’àguila pescadora a la Marjal de Pego-Oliva» impartida per Joan Sala Bernabeu i amb la col·laboració del Club de Caça i Pesca de Pego. La xerrada s’iniciarà a les 18:30h en el Club de Caçadors, situat al C/Benigembla, 26. En acabar, a les 20:00h hi haurà una excursió a la Muntanyeta VerdaEs recomana agafar binoculars, gorra, protecció solar, repel·lents d’insectes, càmera fotogràfica i roba i calçat còmode.  L’activitat és gratuïta però requereix inscripció prèvia. Tots aquells que estiguen interessats hauran de telefonar al 679 195 227, les places són limitades.

La Vall d’Alcalà continua amb la fira gastronòmica Al-Azrq. Una fira plena de gastronomia, turisme i cultura al voltant de la figura històrica del capità Al-Azraq. Aquest dissabte, 13 de juliol, continuarà la festa a Beniaia on podrem trobar diferents activitats.

A les 20:00h tindrà lloc la xerrada «El llop al territori valencià: història d’una desaparició» impartida per Àgueda Vitòria. També es podrà gaudir de la presentació del llibre «L’últim llop de la serra» de Jordi Raül Verdú Pons.

De cara a la nit, a les 21:30h, hi haurà sopar popular amb servei de barra a càrrec dels festers de Sant Antoni. I a les 23:00h començarà la música en directe de Donallop.

Pedreguer comença les seues festes patronals hui divendres 12 de juliol fins al diumenge 21 amb un programa molt variat.

Des d’ahir fins al diumenge 14 tindrà lloc El festival Bonaventurafest. Un festival gratuït que inclou diferents grups musicals, tant nacionals com internacionals, que actuaràn per les diferents places i locals del poble.

Durant aquest cap de setmana Pedreguer ofereix una gran varietat d’activitats, tant per als més menuts com per als més majors. Bous, passacarrers, presentacions de festers i festeres, discomòbils, partides d’escacs i de pilota valenciana.

Per a hui divendres, 12 de juliol, hi haurà entrada de bous a partir de les 00:00h. I a la 01:00h discomòbil amb SPACE ELEPHANTS al pati del col·legi l’Alfàs.

Jesús Pobre celebra una nova edició de la Festa del Batre. 
Aquest dissabte, 13 de juliol, Jesús Pobre celebra una vegada més la sega del blat. L’objectiu de l’esdeveniment es fer un xicotet homenatge a aquells llauradors i llauradores que treballen al camp i a les eres. L’acte s’iniciarà a les 19:00h i comptarà amb els cants tradicionals de batre a l’era, amb l’actuació de Vanesa Muela i les Estisoradores de Benissa. També hi haurà una mostra etnològica

Pel que fa a Dénia, el programa d’excursions “Descobreix els paisatges de Dénia” inclou una visita a la Marjal i una altra a la Vall de Laguar
El programa ha estat organitzat pel consistori denier i es durà a terme entre els mesos de juliol i agost, a partir del pròxim dia 17. Inclou visites i excursions guiades al capvespre i a la nit, per a recórrer els indrets de Dénia i altres localitats de la Marina Alta.

El dijous 25 de juliol es farà una ruta guiada per a visitar el parc natural de la Marjal Pego-Oliva. Tindrà un recorregut de 3km que anirà per la Muntanyeta Verda, el riu Bullent i la Font Salada. L’excursió titulada “Rius plens de vida, au i camps d’arròs” serà completament gratuïta. L’eixida es donarà des del Palau de Justícia de Dénia a les 18:00h.

Al dia següent, divendres 26 de juliol, tindrà lloc l’activitat anomenada “Pobles de muntanya i arquitectura rural”, en què es visitarà la Vall de Laguar. Es farà una ruta de 6km que anirà de Benimaurell a Fleix. El nivell de dificultat de la ruta és mitjana. S’iniciarà des del Palau de Justícia de Dénia i a les 18:00h, des d’on eixirà un autobús cap a la Vall.

L’edat mínima per a participar en les dues activitats és de 8 anys i els menors hauran d’anar acompanyats per un pare o tutor legal. Les places són limitades, és per això que cal inscriure’s prèviament. El telèfon de contacte, a partir del 16 de juliol serà el 636 348 140.

 

1862 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!