Agenda del cap de setmana (26-27 de setembre)

Hui obrim l’agenda d’activitats de Pego i les Valls amb bona cosa de rutes i senderisme. Comencem per una eixida que ha organitzat l’equip rector del Parc Natural de la Marjal Pego Oliva per a demà dissabte, a les 10 hores, i que es diu, «La petjada de l’aigua, de la muntanyeta verda a la font salada». Per a inscriure’s cal contactar amb el parc natural, telefonant al 679 195 227.

Per a demà dissabte hi ha una altra eixida prevista, que forma part de la programació de rutes interpretatives. Es diu ruta d’interpretació ambiental i està programada per a demà a les cinc i mitja de la vesprada. El punt d’eixida serà el centre històric de Pego.

I passem ja al diumenge, amb una ruta que ha estat batejada amb el títol: El passet de Benirrama. Es farà el diumenge, a la vall de Gallinera, a partir de les nou i mitja del matí.

També el diumenge i a la mateixa hora, es fa la ruta de l’aigua a la Vall d’Ebo per a caminar i aprendre els usos oblidats de les plantes en un recorregut d’unes quatre hores de duració.

Ja de vesprada, a les quatre i mitja, a Pego, es donarà inici a la tradicional ruta de les ermites, que organitza l’Ajuntament dins de la programació d’actes de Sant Miquel. Els assistents coneixeran les ermites de Sant Miquel, Sant Antoni, Sant Sebastià, Sant Joaquim i Sant Josep, a més de gaudir de la música clàssica en directe amb l’actuació del duo germans Pineda. L’eixida es farà el diumenge, a les 16:30 a l’ermita de Sant Miquel. Cal inscriure’s i reservar plaça prèviament.

Per a més informació i per a fer les inscripcions, s’ha de contactar amb l’oficina de Turisme de Pego i les valls al 96 640 08 43. o escriure a pegoilesvalls@touristinfo.net.

732 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!