Comencen les últimes obres pendents del pla de 2019

Aquesta setmana l’Ajuntament de Pego posa  en marxa els quatre últims projectes del Pla d’Obres Financerament Sostenibles del 2019, que consistiran a fer una plataforma única al carrer Sant Francesc Javier, millorar la canalització de l’aigua al Pla de la Font, asfaltar els carrers Major i Ecce Homo i fer el col·lector de l’avinguda d’Alcoi.

Aquestes obres haurien d’estar ja finalitzades perquè havien de començar fa uns mesos, però, el procediment va estar paralitzat pel decret d’estat d’alarma al mes de març. Els 4 projectes seran executats amb el romantent de tresoreria del 2018, segons ha explicat la regidora d’Urbanisme, Laura Castellà.


La regidora ha detallat les obres a dur a terme. La primera d’elles és la realització d’una plataforma única al carrer Sant Francesc Javier per tal de fer-lo totalment accessible i de millorar també la canalització de les aigües.
El projecte està pressupostat en uns 379.000 euros.

Al pla de la Font es farà una actuació similar, tal com indica Laura Castellà.


La tercera de les obres és la del connexió del col·lector de les avingudes d’Alcoi i Bursó, amb un pressupost d’uns 96.600 euros. I el quart projecte és el de l’asfaltat dels carrers del centre.


Els treballs d’asfaltat afectaran als carrers Ecce Homo, Sant Llorenç, Sant Cristòfol, San Doménech, Hospital, Puríssima, Sant Antoni de Padova, Sant Agustí, Ramón y Cajal, Sant Eloi, Mayorazgo Cendra, Sants Metges, plaça de l’Ajuntament i carrer Major.

L’Ajuntament ha convocat tres reunions per tal d’informar els veïns i comerciants afectats per les obres al pla de la Font i per les que es faran en de la zona del carrer Major, se’ls explicarà en què consistiran els treballs a realitzar i quins seran i els canvis que comportaran en la circulació rodada.

Les reunions tindran lloc demà dijous, dia 24 de setembre. Els comerciants estan convocats a les 14 hores al saló de plens de l’Ajuntament de Pego.

La reunió amb els veïns del Pla de la Fontserà a les 18:30 hores, al teatre municipal.

La reunió amb els veïns de la zona del carrer Major/ Ecce-Homo/plaça de l’Ajuntament es farà a les 19:30 hores, també al teatre municipal.
1147 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!