Agenda del 28 d’octubre a l’1 de novembre

Comencem la nostra agenda amb la presentació del llibre El carrer de baix, l’obra més recent del sociòleg i professor Vicent Flor. El carrer de baix conta “una història d’amor i d’amistat, de desamor i de mort que transcorre a València i a la Vall de Gallinera”. L’obra ha estat guardonada amb el Premi Joanot Martorell 2021.

L’acte tindrà lloc a la Casa de Cultura a les set i mitja de la vesprada. Serà presentat pel diputat de Compromís a les Corts Valencianes, el pegolí Josep Nadal, i comptarà amb la participació de l’autor de l’obra, Vicent Flor i també de la regidora de Cultura, Laura Castellà.

Hem de passar pàgina per a parlar del tunel del terror d’Acció Urgent, per a aquest cap de setmana.

Dissabte i diumenge es farà la Pego Terror Experience d’Acció Urgent al teatre municipal. Un túnel del terror que estarà obert els dos dies a partir sis del la vesprada al teatre municipal. Però, demà, una hora abans, a les cinc, al passeig Cervantes es farà a una desfilada de disfresses terrorífiques per a fer un recorregut fins a la plaça del Mercat.El preu de les entrades del túnel del terror és de 5€ a benefici d’Acció Urgent.

Ens quedem en la pàgina de diumenge. L’equip rector del parc natural de la Marjal Pego-Oliva ha organitzat un matí de jocs en la Marjal. Una activitat destinada especialment als més menuts de casa, però, oberta al públic de totes les edats. S’encetarà a les deu diumenge i inclou jocs, tallers i una visita al parc natural.

Per a poder assistir s’ha de reservar plaça, bé per telèfon, al 679 19 52 27, bé per correu electrònic, escrivint a parque_pegooliva@gva.es

El mateix diumenge, a les 11 del matí a la Vall d’Ebo es farà una ruta urbana guiada i gratuïta. El formulari d’inscripció es troba en l’agenda del web de Turisme, www.pegoilesvalls.es. També es pot consultar a l’oficina de Turisme a través del telèfon 96 640 08 43.

Seguim en el diumenge perquè a la Vall de Gallinera hi haurà activitats per Tots Sants. A les cinc i mitja de la vesprada, el dia 30, a Benirrama, es farà el contacontes Per Tots Sants, monstres valencians. I, en finalitzar, hi haurà una passejada pels racons més terrorífics del poble.

Una altra proposta per al dilluns a Pego. Es tracta del passatge del terror batejat com La nit de les bèsties- Una activitat que ofereix l’Infojove Pego, gratuïta i per a totes les persones majors de 10 anys. El passatge del terror estarà al teatre municipal i obrirà de les set de la vesprada a la mitjanit.

A més, a més, a la Casa de Cultura, també el dia 31, s’ofereix el contacontes L’home dels nassos, dins la programació Espanta la por 2022, a les sis de la vesprada. En finalitzar es farà un passacarrer amb disfresses.

I, ja el dimarts 1 de novembre es farà de nou la ruta anomenada «Les aus i la seua importància en la regeneració després d’un incendi». Serà a les 10 del matí i estarà guiada per Magic and Nature.

Recordar, a més, que l’exposició «Les espècies, l’univers del sabor» continua a la Casa de Cultura per a visitar-la de dimarts a divendres, de matí i de vesprada, i els dissabtes de matí, de les 9 a les 13:30 hores.

I la mostra «Art urbà a València, entre processos i estats» de Bernat Sendra es pot visitar fins al dissabte 5 de novembre al Centre d’Exposicions del carrer Hospital.

Tota la informació d’aquestes activitats es troba al detall en l’apartat d’agenda del web www.pegoilesvalls.es

639 Visites
Hola!!