Agenda de cap de setmana

Exposició de “mandales”, clausura del curs de cuina per a immigrants, fusió de música renaixentista i textos de Bolufer, Llopis, Ausiàs March… són algunes de les activitats proposades per al cap de setmana.
Encetem la nostra agenda parlant de Pego perquè aquesta vesprada a les 20.00 hores s’inaugura a la casa de cultura l’exposició “Mandales” organitzada per l’associació AMADEM. En acabar la inauguració es servirà un vi d’honor al que està convidat tot el poble. L’exposició romandrà oberta fins el proper 20 d’octubre.

I el dissabte es clausurarà el curs de cuina autòctona per a immigrants organitzat per la regidoria d’Immigració, que dirigeix la socialista Ana Aparisi. L´acte tindrà lloc a les 12.00 hores a la Càbila de la Filà “Almogavers” ubicada a l’avinguda Fontilles de Pego.

Continuem la nostra agenda del cap de setmana parlant de Gandia. I és que el diumenge a les 22.30 de la nit i al palau dels Borja es fusionaran dos destacades formes de fer art a Pego. Per un costat, Salvador Bolufer i per un altre el quintet de metall “Al Vent” amb un repertori de “Música Renaixentista” basat en adaptacions pròpies de les peces que interpretaran.
Bolufer posarà veu humana combinant aspectes i curiositats pròpies del segle XVI en general i de la susdita família en particular, amb la fantasia que pot generar la llegenda d’aquella “matèria borgiana” que, con deia Joan F. Mira, “no és solament una peripècia interessant: és una matèria irrepetible i única”.

A l’actuació es barrejaran amb la música de “Al Vent” textos poètics emprats per Ausiàs March, Roís de Corella, Maria Josep Escrivà, Tomàs Llopis, i el propi Salvador Bolufer. Sens dubte, una actuació que promet i que algun dia ens agradaria veure al nostre poble. Mentres tant, ens haurem de continuar desplaçant, en esta ocasió com diguem a Gandia, al palau dels Borja a les 10.30 hores de la nit del proper diumenge.
617 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!