Agenda d’activitats de l’1 al 3 d’octubre

Comencem l’agenda amb les festes del barri del Convent que s’enceten esta nit amb un sopar popular a la plaça. Dissabte i diumenge es farà despertà i activitats per a xiquets i xiquetes, a més del tradicional passacarrer amb fanals i els actes religiosos.

Divendres 1 d’octubre:
21:30h sopar de germanor amb servei de bar

Dissabte 2 d’octubre: 
9h: despertà sonora
10 a 13h: fira de jocs a la placeta
17h: concurs de bicicletes, patinets, etc
18:30h: actuació de “Xavi el Mag”
22:30h: passacarrer amb farolets

Diumenge 3 d’octubre:
9h: despertà sonora
De 10 a 12h: fira de jocs i tòmbola

Continuem en la jornada de hui, perquè a les set de la vesprada al Museu d’Art de Pego, al carrer hospital, tindrà lloc la presentació i inauguració d’una exposició titulada «l’Art com a teràpia». Una mostra organitzada per AMADEM, l’ONG per la salut Mental i comissariada per Isabel Soler Tarradellas.

L’exposició es podrà visitar fins al 15 d’octubre, de dimarts a divendres de les cinc a les huit de la vesprada. Dissabtes de matí, de deu a una.

La jornada del dissabte començarà amb la ruta urbana pels carrers del casc antic de la vila de Pego que, com de costum, es fa a les 10 del matí, de la mà de l’equip de l’oficina de Turisme. Per a participar és necessària la inscripció prèvia a través del formulari que es troba al web de turisme www.pegoilesvalls.es.Una altra proposta per a gaudir este cap de setmana és contemplar l’alineació solar de la Foradà a la Vall de gallinera. 

El dissabte i el diumenge, a partir de les cinc i mitja de la vesprada es podrà observar este meravellós fenomen des de l’antic convent de Benitaia.Anem ara a la vesprada del dissabte… L’Agrupació Musical de Pego oferirà un concert de tardor, al carrer Sant Miquel, a partir de les 19 hores.

El diumenge començarà amb una eixida del Centre Excursionista Pego, que ha preparat un variat calendari d’activitats per a la tardor. L’excursió del diumenge serà una ruta circular, la de Mostalla. Per a més informació, cal contactar amb el Centre Excursionista, el telèfon és el 669435077 i el correu electrònic: cexcursionistapego@gmail.com.

A més, hi ha una altra ruta per al diumenge, una eixida per a fer senderisme a la Font del Llimener a Alpatró. Es tracta d’una de les activitats organitzades per la Mancomunitat de Serveis Socials i Turisme de Pego, l’Atzúbia i les valls. Per a participar-hi és obligatori inscriure’s prèviament. La informació i el formulari d’inscripció es troben en l’agenda del web www.pegoilesvalls.es.

729 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!