Obres a l’Ajuntament de Pego

Des d’ahir s’està duent a terme una sèrie de reformes a la planta baixa i a la coberta de l’edifici consistorial per tal de millorar l’accessibilitat i l’eficiència energètica, a més d’esmenar deficiències com la filtració d’aigua quan plou.

Aleshores, des d’ahir els serveis ubicats en la primera planta de l’Ajuntament de Pego són oferits en una nova ubicació, la Cambra Agrària. En un principi, els treballs per a l’eliminació de barreres tenen una duració estimada d’un mes, i el pressupost ascendeix a 40,000 €, segons ha explicat la regidora d’Urbanisme, Laura Castellà.
– Ajuntament 1

A més d’esta obra, també es farà una altra a l’última planta de l’Ajuntament, per a reformar la teulada, actuació que afectarà al saló de plens, espai que romandrà tancat durant uns dos mesos.
– Ajuntament 2

Davant la impossibilitat de fer ús del saló de plens, ara que s’havia tornat a celebrar les sessions plenàries de manera presencial, el debat està entre canviar la ubicació del ple o tornar de nou al format telemàtic.
– Ajuntament 3

En el cas del saló de plens i coberta del consistori, el pressupost ascendeix a 200.000 €. Ambdós projectes, ha indicat la regidora, estan finançats per l’Ajuntament de pego a través del romanent de tresoreria.
684 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!