L’Ajuntament de Pego convoca noves ajudes a persones autònomes, pymes i micropymes

Segons ha informat Creama Pego, l’Ajuntament ha aprovat les bases de la convocatòria d’ajudes per a la concessió de subvencions destinades a persones autònomes i microempreses afectades per les mesures adoptades per a fer front a la crisi sanitària. Esta línia destinada a empreses, en general, està dotada amb més de 70.000 €.


Només podran optar a les subvencions persones autònomes, pymes i micropymes amb domicili fiscal en el municipi de Pego i que hagen tingut una reducció de la facturació d’un 25% en els mesos compresos entre l’1 de juliol de 2020 i el 30 de juny de 2021, respecte a la mitjana facturada en 2019. Estes ajudes són incompatibles amb les Parèntesi que s’ha concedit fa uns mesos dins del Pla Resistir.


D’altra banda, també s’ha aprovat les bases de convocatòria per a la concessió de subvencions destinades a persones autònomes, xicotetes empreses i microempreses del municipi, de l’àmbit de l’hostaleria i oci nocturn, allotjament i agències de viatge, també perjudicades per les mesures restrictives que s’ha pres en l’últim any i mig per a fer front a la pandèmia del coronavirus.


Tal com ha detallat Creama Pego, la línia per al sector turístic, anomenada programa TEN, té un fons de més de 46.600 € i són compatibles amb les Ajudes Parèntesi del Pla Resistir. Cada empresa optarà a una ajuda màxima de 1.000 €.


Segons les bases, és requisit indispensable tindre el domicili fiscal en el municipi de Pego i una reducció de la facturació d’un 25% en els mesos compresos entre l’1 de juliol de 2020 i el 30 de juny de 2021, respecte a la mitjana facturada en 2019.


Les bases d’ambdues ajudes han estat publicades hui en el BOP d’Alacant, és per això que demà s’obrirà el termini de presentació de sol·licituds, que serà de 15 dies hàbils, és a dir, fins el dia 26 d’octubre.


Les sol·licituds estaran disponibles a partir de demà en la seu electrònica i en la pàgina web de l’Ajuntament de Pego. El tràmit serà únicament vàlid realitzat per la seu electrònica.


Per a més informació, cal dirigir-se a Creama Pego, a través del telèfon 96 557 12 55. I el correu electrònic de contacte és acarbonell@creama.org.

 

683 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!