Agenda cultural del 31 d’octubre al 3 de novembre

Demà serà un nou «divendres de tapes pegolins», el segon d’aquesta cinquena edició de la Ruta de la Tapa, Tapego, que durarà fins al 27 de desembre.


Tretze bars i restaurants oferiran demàtres tapes cadascun, a partir de les huit de la nit, a un preu de dos euros i mig la tapa i la canya. La tapa junt amb un refresc costarà 2’80€.

EXPOSICIÓ DE ZINGRAFF

També es pot aprofitar aquest pont per a visitar l’exposició “La línia il·lusòria”, del pintor alemany Zingraff. Una mostra que va ser inaugurada ahir al Museu d’Art Contemporani de Pego. Les instal·lacions estan obertes els dissabtes de mati, de deu a una i mitja; i de dimarts a divendres, per la vesprada, des de les cinc, fins a les huit.

CONTACONTES I EXPOSICIÓ A LA BIBLIOTECA

Altra proposta per al pont, dirigida especialment als més menuts de la casa, és gaudir de les activitats de la Biblioteca Municipal de Pego. Hui hi haurà un contacontes. La companyia MoniPoppins i Cia interpretarà el relat «Monstres i Ogres» per als visitants, a partir de les set i mitja de la vesprada.


I a partir de hui, les parets de la biblioteca mostraran l’exposició titulada «Els nostres monstres en la cultura popular», que hi estarà fins al 8 de novembre.

COMENÇA EL MES CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

D’altra banda, en l’agenda del dissabte, dia 2, s’iniciarà la programació del Mes contra la Violència de Gènere organitzada per l’Ajuntament de Pego i els col·lectius feministes Grup Pandora i Dones Cabal, amb una xerrada a l’Espai Veïnal, a les sis de la vesprada, titulada «La terra per a qui la defensa». Intervindrà Alex Vásquez, membre de la Red de Sanadoras Ancestrales del Feminismo Comunitario Territorial en Iximulev, Guatemala.LA VALL DE GALLINERA CELEBRA HALLOWEEN

I, sumem a l’agenda la festa de Halloween que se celebrarà el dissabte a La Vall de Gallinera, amb activitats per a tots els públics.


Tot es succeirà a partir de les set i quart de la vesprada del dissabte, a la Cooperativa de Benirrama. A eixa s’iniciarà una gimcana terrorífica anomenada «Espanta la por».

En finalitzar, els festers de Benirrama 2020 oferiran una berenada i xocolatada per a tots i totes els assistents. Hi haurà concurs de disfresses per a xiquets i majors, i un photocall especial.


La festa de Halloween de La Vall de Gallinera conclourà amb música en directe i ball de disfresses, a partir de les deu de la nit.

 

1492 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!