Adéu definitiu a Melchor Seguí

El diumenge 22 d´octubre el rector de la Parròquia Nostra Senyora de l´Assumpció pren possessió del seu nou destí a la parròquia d´Ontinyent. El passat 8 d´octubre, després de 8 anys al front de l´Assumpció Melchor Seguí es va acomiadar dels seus feligresos públicament amb una emotiva eucaristia. José Daniel Garcia Megías serà el seu successor al front de l´Esglèsia.
El 12 d´octubre de 1998 va arribar a la localitat, procedent de les parròquies de Beniarbeig, Sanet i Benimeli, don Melchor Seguí Sarrió, natural d´Albaida. Des d´aleshores i durant 8 anys ha estat al front de la Parròquia Nostra Senyora de l´Assumpció de Pego. Per causes alienes a la seua persona, el rector va rebre una notificació en què se li indicava el canvi pastoral.

Aquest fet no és estrany dins el món religiós, ja que és costum que després d´un llarg període de temps, els rectors permuten de parròquia. Actualment, a més, aquests moviments són cada vegada més freqüents perquè hi ha menys sacerdots, el que provoca una major mobilitats d´aquests. Els 8 anys viscuts a Pego per don Melchor han estat viscuts de manera intensa i la seua marxa li causa dolor, tot i que està segur que els feligresos acceptaran, en un breu termini de temps, el seu successor.

El rector de Nostra Senyora de l´Assumpció ha deixat una memòria de més de 60 fulls sobre tots els assumptes que giren al voltant de la parròquia, com són catequecis, béns parroquials, grups que integren la parròquia, estructura d´aquesta, economia, entre d´altres temes. Tot per a guiar els primers passos dels seu successor, José Daniel García Megías, natural d´Ondara i procedent de la parròquia d´Alzira.

La cerimònia de comiat de don Melchor va tenir lloc el dia 8 d´octubre a la Parròquia que presideix amb una emotiva eucaristia per a donar gràcies a Déu per l´intercanvi de fe viscut a Pego. Tot i aquesta prèvia celebració serà aquest diumenge, quan el rector deixe definitivament l´Assumpció i comence la seua activitat pastoral a la seua nova destinació, Ontinyent.

Per a l´arribada del nou rector, don José Daniel García, haurem d´esperar fins al dia 5 de novembre per poder assistir a la cerimònia d´entrega de claus del temple. Durant eixe dia el nouvingut coneixerà la capella del patró del poble, en la sagristia es presentarà a Déu i posteriorment es donarà a conèixer públicament a tot Consell parroquial. Quan arribe el moment, Ràdio Pego informarà puntualment de l´esdeveniment.


456 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!