Adéu al President del Club de Caça de Pego

Dissabte, de manera inesperada, ens deixava Ximo Rocher, l’actual president del Club de Caça de Pego. El sepeli, que estava previst per a aquesta vesprada a les 16:30 hores, ha quedat anul·lat per motius aliens a la família. Només es conega la nova data i hora es comunicarà al poble de Pego. Des de Ràdio Pego acompanyem en el sentiment a la família de Ximo Rocher Espinós.
La vida és imprevisible. De vegades s’apaga lentament i de vegades s’escapa com un sospir, veloç i inesperada, sense explicacions. Així és com ha actuat amb el President del Club de Caça de Pego, Ximo Rocher Espinós, qui faltava dissabte de vesprada a l’Hospital de Dénia.

Aquestes són algunes de les declaracions de Ximo Rocher que no han eixit en antena perquè no parlaven de les notícies que ell facilitava als Informatius de Ràdio Pego, tot i això les hem volgudes recuperar per a avui, ja que des de Ràdio Pego volem acomiadar-nos d’ell d’una manera especial. Des què en 2009 Rocher ocupara la presidència del Club de Caça l’activitat ha estat intensa, sent el plat fort l’aposta pel tir al plat, molt acceptat entre la gent jove.

La relació amb Ràdio Pego des què Ximo Rocher estava al capdavant del Club de Caça també va estar ben fluida. Alguns exemples: L’última vegada que va telefonar a l’emissora va ser dimecres passat, al programa de Mancanera ‘T’enrecordes d’aquella?’ demanant una dedicatòria per als caçadors i alhora aclarint una qüestió interna del Club de Caça. Aquest Nadal el president dels caçadors de Pego va pensar en Ràdio Pego i ens varen obsequiar amb una cistella ben generosa. A més, dissabte passat va ser una de les persones que va estar present en la foto que serà la imatge del cartell anunciador de la inauguració i la jornada de portes obertes de Ràdio Pego que tindrà lloc el proper dissabte, 5 de febrer de 2011.

Per aquesta bona relació entre Ràdio Pego i el president del Club de Caça des d’ací hem decidit rendir-li aquest petit homenatge recordant la seua figura i donant les condolències a la seua família per la seua pèrdua.

De moment el sepeli ha estat anul·lat per causes alienes a la família. Descanse en pau.428 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!