Activitats culturals: del 18 al 21 de juny

Us apropem les diferents activitats culturals que se celebren aquests dies a la Marina Alta tan de manera virtual com física.

Documental: Tot canvi comença a l’escola

Cada dijous la guia virtual de la MACMA ofereix un documental. El d’aquesta setmana es titula: Tot canvi comença a l’escola.

Es tracta d’un documental que naix de l’experiència d’Agricologia una empresa de Benidobleig implicada amb el medi ambient i el foment de l’agricultura de la Marina Alta. Agricologia du entre mans el projecte ecoescoles, que té com a base l’hort escolar ecològic i els menjadors escolars. Un dels resultats és la creació d’una xarxa d’escoles sostenibles amb la intenció de crear un efecte transformador des de dins dels centres cap a l’entorn del medi rural, agrícola, alimentari i educatiu.

El documental que té una durada de 57 minuts i ha estat produït per Agricologia es projectarà hui a les 22:00h, a través del facebook de la MACMA @MancomunitatCulturalMarinaAlta.

L’hora del conte

Una altra proposta que ens fa la guia de la MACMA és l’hora del conte. Cada divendres la biblioteca de Gata de Gorgos conta virtualment un conte, dirigit al públic infantil. Si vols veure el d’aquesta setmana has d’entrar el divendres, 19 de juny, al facebook @bibliotecagata  a partir de les 17:30h.

Acte a favor del clima-Actuem ara

Seguim amb la programació del divendres. A Pego el grup criança organitza un acte a favor del clima- Actuem ara.

El grup pegolí es suma als actes que s’han produït en altres llocs com Londres o Amsterdam amb la finalitat de conscienciar a la gent que cal actuar ara per a cuidar el planeta.

Segons manifesta el grup “és necessària la nostra actuació i el futur dels nostres fills està en joc”.

L’acte previst per al divendres 19 de juny, és una concentració simbòlica que es durà a terme a la Plaça de l’Ajuntament de Pego a les 18:00h. El grup explica que per les condicions de l’emergència sanitària de la COVID-19 es tracta d’un acte sense públic.

Exposició: Encants i perills de les sirenes

Les ofertes culturals de la Fundació Baleària, tornen als espais físics, ja que les llotges de la Cultura han reobert les seves portes. Aquest cap de setmana es pot gaudir de l’exposició de Ramón Pérez Carrió Encants i perills de les sirenes.

Es pot visitar fins el 30 de juny a la sala “El Taller” Els Magazinos, a Dénia. L’entrada és gratuïta i l’aforament és limitat. L’horari de visites és el següent: de dimarts a divendres de 19:00h a 22:00h i dissabtes i diumenges de 12:00h a 14:00h i de 19:00h a 22:00h. 
1095 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!