À Punt presenta el seu model col·laboratiu amb els mitjans locals a la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes

Ahir a les instal·lacions de Burjassot, una representació de la XEMV, de la que Ràdio Pego forma part, el secretari general de la FVMP i la seua secretària i interlocutora amb la XEMV, es van reunir amb la directora general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació, la directora d’informatius d’À Punt i el cap de la unitat de Projecció Social de l’ens per a abordar la futura col·laboració entre mitjans. Les dues parts han acordat treballar en l’elaboració d’un document conjunt que concrete un marc estable de col·laboració i que permeta, tant a les emissores municipals com a À Punt, oferir un model comunicatiu de proximitat i vertebrat.

La directora general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC), Empar Marco, la directora d’informatius d’À Punt, Remei Blasco, i el cap de la unitat de Projecció Social, Albert Vicent, van presentar ahir de matí el model de col·laboració entre À Punt i les emissores municipals al secretari general de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, Vicent Gil i la seua secretària i interlocutora amb la XEMV, Maite Noguera i a una part de la Comissió Executiva de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes, els coordinadors de les emissores de Picassent (Julio Gómez), Mislata (Iván Esteve), Manises (Pablo Sabariego) i Albal (Pilar Moreno).

El document, que va ser aprovat pel Consell Rector de la CVMC el passat 9 de novembre, ofereix als mitjans de proximitat una carta amb diversos nivells de col·laboració que inclou intercanvis de continguts de ràdio i televisió, producció i emissió coordinada d’informatius, producció i emissió coordinada d’esdeveniments, i creació conjunta d’obres audiovisuals i continguts específics per als webs. També obri la possibilitat que À Punt i les emissores municipals puguen implementar sinergies de col·laboració a través de l’ús conjunt de recursos i instal·lacions.

Aquesta és la tercera reunió d’À Punt amb la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes, en la qual s’ha avançat considerablement en la definició de les diverses vies de col·laboració a nivell d’informatius, de continguts, i també a nivell tècnic.

Les dues parts han acordat treballar en l’elaboració d’un document conjunt que concrete un marc estable de col·laboració i que permeta, tant a les emissores municipals com a À Punt, oferir un model comunicatiu de proximitat i vertebrat.

 

1801 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!