8ª campanya de vacunació contra la violència de gènere a Pego

Este matí, al mercat municipal, Dones Cabal amb el recolzament de la regidoria d’Igualtat, han tornat a difondre «un compromís senzill, individual i reflexiu, perquè vagen produint-se canvis d’actitud i un clar rebuig cap a les conductes de violència contra les dones».

20171123_121017Este dijous, per huité any consecutiu ha arribat al Mercat de Pego la Campanya de Vacunació contra la violència de gènere. La iniciativa promoguda per l’Associació Matria fa temps que s’organitza en distints pobles de la Marina Alta a través de les associacions locals de dones. A Pego, a través del grup de Dones Cabal. Així mateix, les regidories d’igualtat també donen recolzament a esta acció comarcal que cada any intenta actuar directament «contra el virus de la violència masclista, perquè cal acabar amb la violència de gènere».

P1290431En esta campanya les associacions promotores volen que mitjançant «un compromís senzill, individual i reflexiu, vagen produint-se canvis d’actitud i un clar rebuig cap a les conductes de violència contra les dones». 20171123_121859Com es fa? Signant un document i intentant aportar idees sobre com es pot lluitar contra el masclisme i la violència que genera cap a les dones. 

Algunes de les més de 150 propostes que s’han recollit en esta nova campanya de vacunació contra la violència de gènere són:

« – Que no es callen i puguen tractar abans el problema.

– Que la gent intente dialogar, parlar les coses i tot el món siga igual.

– Educar des de la infància en igualtat.

– Lleis més dures.

– Tolerància 0 amb els maltractadors.

– La implicació dels homes amb la violència de gènere.»

1898 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!