A partir de demà l’encreuament entre els carrers de l’Elca, dels Germans Benlliure i de la carretera de Pego, a Oliva, estarà regulat per nous semàfors

Es tracta d’una mesura presa per l’Ajuntament d’Oliva per tal de regularitzar el trànsit en eixa zona de la població amb la finalitat d’aconseguir «una millor fluïdesa de la circulació de vehicles». A més dels semàfors, a partir de demà de vesprada el carrer de l’Elca canviarà de sentit cap a la carretera de Pego. També s’habilitarà un pas de vianants regulat per semàfors que facilitarà travessar la carretera de Pego en esta zona dotant-la de major seguretat per a la ciutadania.

L’Ajuntament d’Oliva ha decidit regularitzar el trànsit amb semàfors a l’encreuament dels carrers de l’Elca, dels Germans Benlliure i de la carretera de Pego, aplicant diferents mesures per a tal efecte. Segons informa el consistori veí la seua finalitat és aconseguir «una millor fluïdesa de la circulació de vehicles en la zona».

Este mesures entraran en vigor demà dijous, 22 de març de vesprada, «una vegada hagen finalitzat els treballs de regularització de la senyalística vertical i horitzontal (pintura vial i senyals) al nou sentit de circulació del carrer de l’Elca», segons informen des de la Policia Local d’Oliva.

Així les coses, a partir de demà dijous, 22 de març de vesprada, el carrer de l’Elca passarà a ser de sentit únic en direcció cap a la carretera de Pego.

Així mateix, a partir de demà, l’encreuament entre els carrers de l’Elca, dels Germans Benlliure i de la carretera de Pego estarà regulat per nous semàfors que s’han instal·lat recentment i que serviran per a facilitar la circulació dels vehicles que transiten per esta zona de la ciutat, segons fonts municipals.

A més, també s’habilitarà un pas de vianants regulat per semàfors que facilitarà travessar la carretera de Pego en esta zona dotant-la de major seguretat per a la ciutadania, apunten des de l’Ajuntament d’Oliva que afegix, «es prega disculpen les molèsties ocasionades».

 

1828 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!