A menys d’un mes per al III Mig Any de Carnestoltes a Pego

La regidoria de Festes ja té apunt el que serà la tercera edició del mig any de la festa més internacional de la localitat, el carnestoltes. La data en què tindrà lloc, el 8 de setembre, a partir de la mitjanit, al recinte multiactivitats ‘La Trilladora’.
La fama de fester del poble de Pego és merescuda. I és que ací, a més de les dates en què es desenvolupen cadascuna de les Festes que tenim, celebrem el mig any de moltes d’elles: Falles, Moros i Cristians… i des de fa tres anys també Carnestoltes.

En esta última ens quedem perquè la regidoria de Festes ja ha anunciat la data en què tindrà lloc eixa tercera edició del mític Carnestoltes en la seua versió estiuenca. Raül Tamarit, el regidor encarregat de Festes, declarava que es torna a reeditar l’esdeveniment “perquè vegem que és una festa que va en augment”. Així mateix, comentava que la celebració del mig any de Carnestoltes coincidix en “el retorn de la gent que està per la platja i que torna al poble”.

En esta edició d’estiu del Carnestoltes no hi haurà premis a les millors disfresses, però sí l’oportunitat de poder lluir cos, gràcia per a combinar quatre pendres fresques i una nova oportunitat de passar-ho molt, molt bé en una nit que es pressuposa divertida.

Recordava Raül Tamarit, regidor de Festes, que l’entrada al III mig any de Carnestoltes és oberta i gratuïta per a tot el món. Desitjava el titular de Festes de l’Ajuntament de Pego que “la gent de Pego i dels pobles del voltant vinga i que continue sent una festa que va en augment”.

La tercera edició del mig any de Carnestoltes es durà a terme el dissabte 8 de setembre a partir de les 12 de la nit al nou recinte multiactivitats ‘La Trilladora’. Hi haurà una macrodiscomòbil per a animar la nit.
721 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!