El Pego es juga el futur a casa del Sueca

El dissabte jugaran al camp Cervantes el cadet pel matí i el Pego B per la vesprada. Al pavelló Ausiàs March també juga el senior masculí de bàsquet contra el Benissa.
El cap de setmana és sinònim de competicions esportives i aquest no ho és menys encara que el Pego de tercera viatja fora, en concret a Sueca. El partit és molt important i en cas de que l’equip que entrena Eres no done una bona imatge, amb independència del resultat, tot apunta a que podria ser destituït en breu. Els pegolins són penúltims amb dos punts, encara que una victòria els permetria pujar molts punts a la classificació.

Pel que al Sueca respecta, es troba al lloc dotzé de la classificació després d’haver guanyat un partit, empatar tres i sols haver perdut un. Porta 5 gols a favor i 7 en contra. La darrera setmana va aconseguir precisament la seua primera victòria després de guanyar a casa de l’últim classificat, el Crevillent. És a dir, que a priori és un equip assequible per a obtenir la primera victòria de l’actual temporada. Per la seua banda, el Dénia juga a casa contra un rival inferior, l’Elx Ilicità. Més complicat ho tindrà l’Oliva que es desplaça a casa d’un dels gallets de la categoria, el Castelló B.

I tornem a Pego, perquè encara que no jugue el primer equip podem veure futbol al Cervantes. El dissabte, a les 11.30 hores jugarà el cadet A contra el Cadet B de l’Alacant. I a les 18.00 hores també del dissabte, el Pego B s’enfronta al Vall d’Alfandech, de Tavernes de la Valldigna.

També el dissabte, però al Pavelló Municipal Ausiàs March jugaran a partir de les 19.30 hores el Sènior del Club de Bàsquet Pego contra els del CB de Benissa.
546 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!