La bandera dels Tradijocs ha passat per Pego

Va ser ahir dimarts amb motiu de la propera celebració de la VI edició dels Tradijocs de la Marina Alta. D’altra banda, el proper diumenge els equips de l’Infantil A i del Juvenil A del Pego rendeixen un homenatge a la afició a les 5’30 de la vesprada al Camp Cervantes. Comencem els esports donant compte d’eixe “recorregut de la bandera dels Tradijocs” que ahir dimarts de vesprada va recórrer els carrers de Pego acompanyada pels xiquets i xiquetes de la localitat. Va ser en una cercavila amenitzada per la música de la dolçaina i el tabal. La bandera dels tradijocs va ser passejada pels carrers de Pego animosament fins arribar a l’Ajuntament, on va ser rebuda per l’alcalde, Carmelo Ortolà, que com a part d’aquest acte, i com es realitza en les altres poblacions que formen part d’aquest recorregut, va llegir el Manifest dels Tradijocs, on s’intenta implicar a tota la comarca de la Marina Alta, a participar i fomentar aquests jocs tradicionals.

Des de la població de Pego, aquesta bandera es dirigirà cap a la població de El Verger, fins a arribar a Gata de Gorgos, on finalitzarà el seu recorregut comarcal. Eixe dia i a eixa localitat, Gata, tindrà lloc la VI edició dels Tradijocs, que se celebrarà el proper diumenge 1 de juny.

D’altra banda, no deixem l’esport més jove perquè l’Infantil ‘A’ i el Juvenil ‘A’ del Pego C.F. han assolit l’ascens a primera categoria i per a celebrar-ho han decidit rendir homenatge a la seua afició. Serà el diumenge que ve, el dia 25 de maig, al Camp Cervantes i a partir de les 5’30 de la vesprada. Enhorabona als dos equips.

També destacar que Carme Sala ha tornat a arribar de les primeres a meta, en aquest cas a la Cursa Popular “Vila de Pedreguer” en la que va creuar la meta en segona posició amb un temps de 41m. 32s.
626 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!