MucipeG 08, alumnat cosmopolita

El II Curs de Composició de Bandes Sonores “Vila de Pego” acollirà alumnes de València, Tenerife, Alacant, Madrid, Ciudad Real, Andalusia, entre d’altres. El darrer dia de matriculació és el dissabte, 30 de maig. D’altra banda, aquest dissabte, a partir de la mitjanit, se celebra la Festa de la Banda amb discomòbil a l’aparcament del costat de l’Escola de Música. El II Curs de Composició de Bandes Sonores “Vila de Pego”, el MusipeG 08 està ultimant, en aquests moments la fase de matriculació, ja que el dissabte, 30 de maig acaba el termini per a poder matricular-se. Fins aleshores les procedències de la gent inscrita són diverses: València, Tenerife, Alacant, Madrid, Ciudad Real o Andalusia.

Fins a la data encara queden places per a completar l’aforament tant en alumnat actiu com a oient, per tant des de l’organització es recomana, a totes aquelles persones interessades, a matricular-se com a alumnes actius ho facen abans del darrer dia, eixe 30 de maig, ja que “previsiblement” no es realitze cap tipus de selecció i per tant la matrícula per a estos alumnes s’escolliria per rigorós ordre d’inscripció.

La matrícula per a alumnes actius té un preu de 260 euros, els alumnes oients tenen una tarifa de 180 euros i aquelles persones que només acudisquen a les Classes Magistrals hauran d’abonar 25 euros per classe. Dotze seran els alumnes actius amb què compte el curs. La resta dels matriculats que no hagen estat matriculats tindran una plaça reservada com a oients. La data límit per a la resta de modalitats de matrícula és fins el 4 de juliol.

La matriculació i inscripció es pot realitzar a través de l’adreça electrònica mucipeg08@gmail.com.

D’altra banda, no deixem a l’Agrupació Musical de Pego, perquè aquest dissabte, 24 de maig, celebren “la festa de la banda” amb discomòbil capitanejada per Pablo Dj. Serà a partir de la mitjanit a l’aparcament que hi ha junt a l’Escola de Música.602 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!