80 equips disputaran el XIV Ral·li Ciutat de Gandia Trofeu Vila de Pego

La catorze edició del Ral·li Trofeu Vila de Pego es durà a terme demà dissabte, amb la participació d’un total de 80 equips. Els vehicles estaran al parc de reagrupament i assistència, situat al passeig del Clot, a partir de les dotze del migdia. Al voltant de les dos i vint es donarà eixida al primer tram, Pego-Vall d’Alcalà, de 19 quilòmetres. A aquest tram es faran dues passades.

La neutralització serà al passeig Cervantes, al voltant de les quatre i vint de la vesprada. Després, es farà el Tram Vila de Pego, amb 23 quilòmetres de recorregut, i també dues passades. La competició finalitzarà a les 21:15, al passeig Cervantes, on es farà el lliurament de trofeus, a les deu de la nit.

Aquesta prova, organitzada pel Club Automobilisme Gandia, serà la primera puntuable del Campionat de Ral·lis de la Comunitat Valenciana. Des de l’organització s’ha destacat la participació de varis equips de pilots dones i una gran participació de dones com a copilots.

Per a més informació sobre els horaris i recorreguts, cal consultar el web de l’organització: www.clubautomovilismogandia.com
1036 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!