Elena Aller ha rebut el X Premi Jo Dona

La setmana de la dona inclou entre els seus actes el premi jo dona, atorgat en aquesta desena edició a Elena Aller Mañas, qui va estar acompanyada d’un nombrós públic. L’acte va estar dirigit per Ana Llopis i amenitzat amb la música del trio de corda d’Archis.

L’encarregada d’entregar el premi jo dona va ser Merche Bolta, regidora d’igualtat, qui va posar en valor la importància d’aquest.


La premiada, Elena Aller Mañas és nascuda a Pego l’any 1978. Llicenciada en Biologia per la Universitat de València i doctora cum laude en l’àrea de biologia molecular i genètica. Ha realitzat més d’una desena de projectes d’investigació i ha fet més de cinquanta publicacions en revistes científiques tant a nivell nacional com internacional. La regidor d’igualtat, Merche Bolta, seguia el seu discurs explicant l’elecció de la premiada.


Elena Aller Mañas, guardonada amb el premi jo dona 2020 per l’Ajuntament de Pego i amb la col·laboració de l’associació Dones Cabal, agraïa el reconeixement i el compartia amb el seu grup de treball, format per dones científiques que treballen per un futur millor.

Les amigues d’Elena també van estar al seu costat. Ana Llorca ressaltà, en nom de totes, les característiques més rellevants de la premiada.


Ana Llorca tancava el discurs i l’entrega del premi jo dona posant en valor la figura d’Elena com a exemple a seguir.


L’acte finalitzava amb la inauguració de l’exposició fotogràfica de Jpaqui Lull. Una vegada més les dones cobraven protagonisme en aquest acte, ja que la mostra recull vint retrats de dones pegolines.
1965 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!