584 nous casos de coronavirus a la Comunitat

En la roda de premsa de hui dijous, la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha informat de les xifres del coronavirus a la Comunitat Valenciana, territori que ha superat ja els 3.000 casos.
Ana Barceló també ha detallat aquest matí del nombre de persones que estan ingressades als hospitals de la Comunitat Valenciana a causa del COVID-19.

D’aquestes xifres, la més preocupant és el nombre de víctimes mortals del coronavirus a la província d’Alacant, que supera a les de les províncies de València i Castelló. També és preocupant el continu creixement del nombre de professionals sanitaris afectats pel virus. Ahir eren 485. Hui són més de 500.

Respecte als professionals sanitaris, la consellera ha especificat que dels 551 casos detectats a la Comunitat Valenciana, hi ha 8 en estat greu, ingressats a la UCI.

Una vegada més, la conselleria ha detallat els percentatges d’afectats per edats. A data de hui, el 7% dels malalts de coronavirus té menys de 30 anys. El 43 % dels casos es dona en persones de 30 a 60 anys, i el 35% en gent dels 60 als 80 anys. El 15% restant té més de 80 anys.
Pel que fa a les altes hospitalàries, són 57 en tota la Comunitat, 17 d’elles s’han produït a la província d’Alacant, 4 a la de Castelló i 36 a la de València.

Ana Barceló ha fet un apartat especial hui per a parlar de les residències d’ancians de la Comunitat Valenciana, per la preocupació dels familiars per la salut i integritat dels residents i treballadors.

Dins de les residències de la comunitat Valenciana, han mort 31 persones, 12 d’elles a la província d’Alacant.

Barceló ha informat també que la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública compta amb 29 inspectors a la província d’Alacant que recorreran totes les residències a partir de hui per a comprovar que s’està aplicant el protocol establert per les autoritats sanitàries i governamentals, i desenvolupant totes les mesures de prevenció de la salut en cada centre.
1199 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!