48 persones aconsegueixen un treball fix gràcies a les ajudes per al foment d’ocupació

Les empreses que han oferit les places han obtingut ajudes que ascendixen a un total de 196.280 euros. Per a això s’han realitzat 24 contractes a jornada completa, 11 a jornada parcial, 11 més són contractes de conversió i hi ha hagut dos contractacions de persones discapacitades.
La xarxa d’Agències de Desenvolupament Local de CREAMA distribuïdes per la comarca ha formalitzat els expedients de la convocatòria d’ajudes per a la inserció laboral de jóvens i per a la creació d’ocupació estable. L’objectiu era fomentar la realització de contractes indefinits entre col•lectius com són els jóvens, les dones, els parats de llarga durada i els majors de 45 anys. Les gestions han donat els seus fruits i un total de 48 persones han trobat un treball. Les empreses que han oferit les places han obtingut ajudes que ascendeixen a un total de 196.280 euros. Per a això s’han realitzat 24 contractes a jornada completa, 11 a jornada parcial, 11 més són contractes de conversió i hi ha hagut dos contractacions de persones discapacitades.

D’altra banda, la Conselleria de Benestar Social va publicar les ajudes Dóna Empresa per a fomentar l’activitat empresarial de les dones de la Comunitat Valenciana en el marc de les Polítiques d’Igualtat d’Oportunitats del Consell. Esta línia de finançament està destinada a dones que s’hagen constituït com treballadores autònomes o que hagen creat una societat, siga quina siga la forma jurídica que adopten, amb l’objecte de fomentar la inserció laboral i l’activitat empresarial i ajudar-los a superar els obstacles inicials de la seua activitat. La xarxa d’ADL’s de CREAMA ha tramitat un total de 47 sol•licituds per a optar a unes subvencions que cobreixen les despeses derivades de la constitució i posada en marxa de l’empresa (taxes, despeses notarials, registrals, gestoria, etc.), lloguer i traspàs de locals, cànon de franquícia, quotes de col•legiació, cost de la Seguretat Social, publicitat (rètols, targetes de visita, pàgina web…) i programari.

Finalment, la gestió dels Agents de Desenvolupament Local ha aconseguit obtindre més de 55.000 euros de la Diputació Provincial d’Alacant per al foment dels sectors productius. Estos diners aniran als ajuntaments i es destinaran a la promoció del xicotet i mitjà comerç.


461 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!