456 obres presentades al Certamen de Pintura Vila de Pego

Ahir es va reunir el jurat a la Casa de Cultura per tal de seleccionar les obres guanyadora i finalistes d’aquesta 46 edició. En total van haver de valorar 456 quadres presentat telemàticament per segon any consecutiu, a través de la plataforma digital Mundoarti.


El jurat va estar presidit per Vicente Todolí, crític i comissari d’art contemporani i format també per Pilar Tebar, directora cultural de l’institut Juan Gil-Albert; Rosa Maria Castells, conservadora del Museu d’Art Contemporani d’Alacant, el MACA; i Sandra Guimaraes, directora de la Fundació Bombas Gens.


Tots ells van tindre la difícil tarea ahir de fer la selecció de les millors obres presentades a la 46 edició del Certamen Nacional de Pinura Vila de Pego, les quals seran exposades en la mostra en què es donarà a conèixer la pintura guanyadora. Ahir vam poder parlar amb les membres del jurat i amb la tècnica de Cultura, Marisol Sendra, al respecte d’aquesta edició.


Cal recordar que, segons les bases de la convocatòria d’enguany, l’obra guanyadora rebrà un premi en metàl·lic de 5.000 € atorgat per l’Ajuntament de Pego.

772 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!