Toni Ferrando: “Vull ser primer ballarí”

Toni Ferrando Moll, jove ballarí pegolí actual campió d’Espanya de dansa d’estil contemporani, en la categoria 2 amateur avançat va ser rebut divendres passat per l’alcalde, Enrique Moll.

Amb tan sols 14 anys d’edat ha aconseguit la medalla d’or del campionat nacional disputat a Tarragona. Amb la qual cosa ha entrat directament entre els ballarins i ballarines que disputaran el campionat mundial de dansa contemporània que tindrà lloc a Luxemburg. Així ho va narrar divendres en la recepció oficial en què també va estar present el regidor d’Esports, Raül Tamarit.


Toni Ferrando és alumne de l’acadèmia Babylon, de Maite Ortolà. Divendres ens va parlar de cóm ha estat el camí per aconseguir ser el campió estatal i el representant d’Espanya en el pròxim mundial. També de les seues aspiracions. Per part de l’Ajuntament, Enrique Moll manifestava l’orgull del poble pels mèrits d’aquest ballarí.


De segur que la Royal Academy de Londres està un poc més a prop per a Toni Ferrrando Moll després d’haver-se classificat per al mundial de dansa contemporània. Haurem d’esperar al mes de novembre.


D’altra banda, el regidor d’Esports, Raül Tamarit va aprofitar l’ocasió per a anunciar que el seu departament està organitzant ja la Gala de l’Esport que tornarà a celebrar-se enguany després dels dos anys d’aturada per la pandèmia del coronavirus. Tindrà lloc el divendres 10 de juny i en ella es retrà homenatge als i les esportistes de Pego més destacats i destacades.

 

735 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!