30 i 31 d’octubre, ‘apega’t a Pego’

La VII Fira de Comerç de Pego té lloc aquest cap de setmana a l’entorn de la Plaça del Mercat i el recinte del Mercat Municipal. La inauguració de la Fira està prevista a les 12 del migdia del dissabte, 30. L’horari d’obertura serà de 10 del matí a 10 de la nit.
‘Apega’t a Pego’ és el lema que defineix la setena edició de la Fira de Comerç de Pego, un lema que ressalta una de les qualitats del poble de Pego, el fet que “la gent que ha vingut, sempre ha estat ben acollida i, que esperem que sempre seguisca sent de la mateixa manera”, manifestava la regidora de Comerç, la socialista Pepa Sendra.

Aquesta nova edició de la Fira de Comerç de Pego demostra les ganes de l’Ajuntament de Pego i del Comerç Local de continuar lluitant per la dinamització i activació del municipi traient al carrer allò que hi ha tan aprop de casa, però que de vegades costa d’apreciar per això mateix, perquè està massa a la vora.

Durant aquest cap de setmana, dissabte 30 i diumenge 31 la Plaça del Mercat i el Mercat Municipal bulliran d’activitats, ja que la gran novetat d’enguany és la concentració de la mostra dels comerços que hi participen a l’interior del recinte del Mercat Municipal i de les activitats que es desenvoluparan allí mateix i a l’exterior, als passadissos i a la mateixa Plaça del Mercat.

La VII Fira de Comerç de Pego està organitzada i finançada per la Regidoria de Comerç. També compta amb subvencions de la Conselleria de Comerç i la Diputació Provincial d’Alacant. La inauguració està prevista que siga a les 12 del migdia de dissabte, tot i que l’horari de la fira és de 10 del matí a 10 de la nit, amb possibilitat “que puga haver alguna variació depenent de l’afluència de gent amb la possibilitat de tancar després o abans de l’horari establit”, informava la regidora de Comerç, la socialista Pepa Sendra.

La Fira de Comerç comptarà, un any més amb la participació de distintes associacions del poble de Pego, a les que Pepa Sendra agraïa la seua participació per “l’haver-se involucrat enguany com ho han fet”, “d’una manera desinteressada, fent tallers, activitats com puga ser el bingo que organitza la Junta Local de Falles, el taller de teatre, el taller de pintura i restauració, ambdós de l’EPA; les Dansaires d’Uxola, La Clandestina, la Junta Central de Moros i Cristians o la Muixeranga, entre d’altres per a recolzar la Fira.”

La presidenta de l’Associació de Comerciants de Pego, Victòria Pastor, comentava, sobre aquesta nova edició de la Fira de Comerç, que “ja fa 7 anys que estem lluitant en companyia de l’Ajuntament […] per a què el comerç del poble de Pego seguisca funcionant, i es done a conèixer”. D’altra banda, valorava positivament el fet que enguany es concentren “totes les activitats, tant l’exposició dels comerços com les activitats diverses que es puguen fer, al mateix lloc, perquè permetrà a una part de la gent estar en les activitats i a l’altra en l’interior del mercat, que és on estan els estands dels comerciants”.

L’ADL de Creama Pego, Alicia Carbonell, recordava els inicis de la Fira de Comerç de Pego, per allà el 2004, per a afirmar que “durant estos anys hem après dels errors que hem fet any rere any i considere que enguany ha de ser un cap de setmana de festa”. Durant el 30 i 31 d’octubre, diversos sectors comercials del poble de Pego es podran veure representats a la VII Fira de Comerç, “textil, llar, moble, immobiliàries, electrodomèstics, gastronomia que tenim a Pego; tenim uns estands molt variats”, assegurava Carbonell. L’Adl de Creama Pego convidava “a tot el món a que vinga, a que participe d’unes activitats en les que pot participar tot tipus de gent, tan grans com xiquets”.

La presidenta de l’Associació de Comerciants també convidava a tot el poble de Pego a acudir aquest dissabte i diumenge a la Fira de Comerç.516 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!