250 xiquets i xiquetes participaren ahir en la celebració del Dia de l’Esport

Pego es va sumar ahir dimecres al Dia de l’Esport, una iniciativa de la Generalitat Valenciana i la Fundación Trinidad Alfonso, amb la qual es pretén que tots els xiquets i xiquetes dels centres educatius de la Comunitat Valenciana realitzen una jornada d’esport, al marge de la seua classe habitual d’Educació Física, per a commemorar el Dia Mundial de l’Activitat Física.

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Pego i els centres escolars organitzaren una jornada esportiva que va tindre lloc ahir i reuní a 250 alumnes de sisé de Primària i Primer de l’ESO, tal com explica el tècnic d’Esports, Josep Llorca.

El Dia de l’Esport 2022 ha superat tots els seus registres anteriors i serà el més multitudinari de totes les edicions que s’ha celebrat fins ara. han sigut 970 els centres de les províncies d’Alacant, València i Castelló els que han participat, 200 més que en l’edició anterior. Això significa que prop de 370.000 xiquets, xiquetes i joves van fer ahir un extra d’activitat física i compartint i aprenent valors relacionats amb l’esport i la inclusió.

Des de la Regidoria d’Esports s’ha agraït la col·laboració dels centres educatius i clubs esportius de la localitat perquè, ha afirmat Josep Llorca, sense els seus esforços no haguera estat possible dur a terme aquest important esdeveniment.
733 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!