20 xiquetes i xiquets han cuinat la crosta amb Evarist Miralles

El cuiner ha compartit els secrets del plat senyera pegolí, la crosta, amb una vintena de xiquetes i xiquets membres del Consell de la Infància i la Joventut. Ahir els oferí tota una masterclass culinària a la plaça de l’Ajuntament. Però, a més d’ensenyar-los a preparar una bona crosta, Miralles també aprofità el taller de cuina per a contar la història del plat i els va traslladar la importància d’utilitzar matèries primes de proximitat, de mantindre viva una tradició que uneix a les famílies pegolines a taula el primer dimarts després del Carnestoltes, el Dia de la Crosta.

Els xiquets i xiquetes participants van estar acompanyats per monitors, familiars i l’equip de cuina d’Evarist Miralles. També hi van assistir l’alcalde, Enrique Moll, la regidora de Benestar Social, Merxe Bolta, el de Turisme, Ricardo Sendra, l’edil de Cultura, Laura Castellà i el de Joventut, Raül Tamarit. Els xicotets cuiners i cuineres van rebre com a record un diploma amb la recepta i la història de la crosta de Pego. Alguns d’ells i elles partien amb avantatge perquè ja havien cuinat alguna que altra crosta a casa.

Merxe Bolta ens ha explicat la finalitat d’aquesta iniciativa que forma part de les accions organitzades per al Consell d’Infància.

893 Visites
Hola!!