2 de maig, XXVII Volta a Peu a Pego

La cursa, organitzada pel Club d’Atletisme Ambra ‘Dorsal 19’ amb la col•laboració de la Regidoria d’Esports, s’inclou en el XIII Circuit de la Marina Alta. Les inscripcions es poden realitzar fins avui mateix, 29 d’abril en la pàgina web www.somesport.com/circuitapeu. Un any més el primer dissabte del mes de maig a Pego se celebra la Volta a Peu a Pego que enguany arriba ja a la seua XXVII edició i que forma part del XIII Circuit de la Marina Alta. En aquest 2009 la prova pegolina és la 2a puntuable del circuit comarcal.

Aquesta cursa, organitzada per el Club d’Atletisme Ambra “Dorsal 19” de Pego, i que compta amb la col•laboració de la Regidoria d’Esports de Pego, es disputarà sobre una distància total de 10 km., que transcorrerà per un circuit urbà de 5 km., i al que els competidors hauran de pegar dos voltes.

Els horaris i distàncies de les categories inferiors seran els següents:

CATEGORIA DISTÀNCIA HORARI
Escola Atletisme 400 m 16.30 h
Benjamins 800 m 17.00 h
Alevins 1.200 m A continuació
Infantils 1.800 m A continuació
Cadets 2.400 m A continuació
Juvenils, Sèniors i Veterans 10.000 m 19:00 h

Les curses, es disputaran en les instal•lacions esportives i pista d’atletisme de “El Pujol”, lloc des d’on es donarà la eixida i tindrà lloc l’arribada de la cursa pels adults i on estarà instal•lada tant la recollida de dorsals com la zona d’avituallament, serveis i vestidors per a tots els corredors i les corredores.

Totes les persones interessades en participar poden inscriure’s mitjançant la pàgina web: www.somesport.es, fins el 29 d’abril, amb la possibilitat d’inscriure’s únicament per a participar en una de les proves (3 €), o amb la possibilitat d’inscriure’s a la totalitat del circuït (18 €). Els xiquets fins a la categoria de cadet que s’inscriguin en una sola prova tenen la inscripció gratuïta. Fins al moment s’espera la participació de més de 1300 atletes entre totes les categories.

L’organització de la cursa farà entrega d’una samarreta commemorativa de la prova als primers 1200 atletes que arriben la meta, així com també es farà entrega de trofeu als tres primers classificats en cadascuna de les categories, tant masculina com femenina, l’entrega de 5 trofeus als primers classificats locals en la prova de 10 km., i del Trofeu a l’esportivitat i sacrifici “Ximo Catarro”.

810 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!