13 bars i restaurants participaran en les X Jornades de l’Arròs Bomba i Bombó de Pego

Aquesta serà la desena edició d’unes jornades ja més que consolidades, que han canviat de data per les restriccions imposades per a fer front a la pandèmia del coronavirus. Enguany es faran del 24 al 30 de juny, coincidint amb la setmana de festes amb motiu d’oferir una oferta complementària a les activitats lúdiques i culturals organitzades en lloc dels actes festius.


Els bars i restaurants que participen enguany en les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs Bomba i Bombó de Pego tenen, com l’any passat, llibertat per a oferir els plats i menús que desitgen, al preu que estimen convenient. L’única premissa és que posen de relleu l’arròs de Pego.


Aquest matí el regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Ricardo Sendra, ha presentat aquestes jornades junt amb l’Agent de Desenvolupament Local, Alicia Carbonell.


Ambdós han incidit en què amb aquesta iniciativa organitzada conjuntament per l’Ajuntament i Creama Pego, es pretén donar un impuls a l’economia local.


Segons ha explicat el regidor, enguany s’ha dissenyat un cartell únic amb els noms dels 13 bars i restaurants que hi participen i després hi ha un altre disseny, una plantilla per a poder ficar-hi els plats i menús de cada establiment.

La tècnica ce Creama, Alicia Carbonell, ha avançat que alguns establiments fins i tot oferiran els plats o menús especials a diari. Per la seua part, el regidor ha detallat els noms dels negocis que s’han unit enguany a les jornades.


Com que coincidiran amb la setmana de festes, s’espera que les Jornades de l’Arròs servisquen per a atraure a la ciutadania cap als bars i restaurants que hi participen, però, també es vol atraure a turistes i visitants. Amb la mateixa finalitat s’està preparant ja unes altres jornades que tindran lloc al mes de setembre.

1091 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!