120 roses han omplit d’amor l’IES Enric Valor de Pego en el dia de Sant Valentí

Una iniciativa que s’ha dut a terme per part de l’FP Bàsica d’Agrojardineria i Composicions Florals i que ha rebut una molt bona acollida per part del centre educatiu. Entre el 6 i el 8 de febrer les persones interessades en regalar una rosa a una persona especial ho van comunicar deixant les seues peticions en una bústia. Hui, dia de les persones enamorades, els i les alumnes d’FP Bàsica de Jardineria, que han fet una feina prèvia de preparar eixes roses i les targetes que les acompanyen, les entregaran a les persones destinatàries.

P1290905El curs 2016/2017 l’IES Enric Valor de Pego incrementava la seua oferta formativa incloent el curs d’FP Bàsica d’Agrojardineria i Composicions Florals. Un curs que té aspiracions de continuïtat i consolidació en els propers anys. En la seua estrena s’ha donat a conèixer arrel de la celebració de Sant Valentí. I és que des de fa uns temps han estat preparant una activitat que ha tingut molt bona acollida al centre. I és que van proposar a l’alumnat, professorat i personal no docent la possibilitat de regalar una rosa a la persona que estimaren o que consideraren especial en un dia com hui, establert com a dia de les persones enamorades.

P1290907Així, durant les setmanes prèvies l’alumnat de l’FP Bàsica de Jardineria (com és coneix el curs) va anar classe per classe explicant la iniciativa a tot el centre educatiu. Una vegada donat a conèixer, entre el 6 i el 8 de febrer, es podien encarregar una, tres o sis roses. Les sol·licituds es podien deixar a una bústia habilitada per a l’ocasió o durant els patis acudint directamenta la classe d’FP Bàsica de Jardineria.

P1290906Ens consta que l’opció més triada ha estat la d’una rosa, tot i que Víctor Palomares, tutor i professor de l’FP Bàsica de Jardineria, confirma que també hi ha algun encàrrec de sis roses. Explicava Palomares a Ràdio Pego que el mateix dilluns, 6 de febrer, ja van arribar les primeres peticions que van anar augmentant exponencialment fins a arribar a les 120 finals. A més, també desvelava que han encomanat roses alumnes, professorat i personal no docent. Ho han fet per a gent del centre, però també per a persones de l’exterior de l’IES Enric Valor.

La presentació de les 120 roses ha estat preparant-se amb molta cura per part de l’alumnat de l’FP Bàsica de Jardineria, tenint en compte que el curs també inclou la composició floral i, per tant, la presentació que ha estat dissenyada especialment per a l’esdeveniment que cobrix, en este cas, Sant Valentí.2142 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!