120 persones passegen pels ‘cirerers en flor’

La massiva afluència a la proposta de l’Oficina de Turisme de Pego i Les Valls va dur a l’organització a fer dos grups de 60 persones. La ruta va passar per la Vall de Gallinera, va parar a la Vall d’Alcalà per a visitar la nevera i el despoblat morisc de l’Atzuvieta i finalment va desembarcar a la Cova del Rull d’Ebo. Els participants a l’excursió es van arribar de diferents punts del territori valencià.
Diumenge passat l’Oficina de Turisme de Pego i Les Valls va tornar a demostrar que el paisatge en el que vivim té valor i atrau i és que 120 persones van participar a la ruta ‘Els cirerers en flor’ que per aquestes dates es reedita des de fa uns anys per a mostrar la meravella que suposa l’explosió floral d’aquest fruiter tan delicat. I és que ja es pot admirar el mantell blanc que produeix la floració dels cirerers que poblen les faldes de les muntanyes de les valls de Gallinera, Alcalà i Ebo, que ara estan en ple esclat de vida.

El gran volum de participació va obligar a dividir en dos grups, de 60 persones, l’excursió. La procedència d’estos visitants era tant de la província de València com de la d’Alacant, des de la Vega Baixa fins Camp de Morvedre, així com una parella d’Holanda i una altra de Bèlgica.

Així, diumenge passat 3 d’abril, a les 10 del matí, va tindre lloc “la ruta dels cirerers en flor” que va partir des de la Tourist Info per a realitzar un recorregut carregat de color on es van contemplar els cirerers en època de floració en Vall de Gallinera, i es va fer un recorregut a peu visitant els punts d’interés més característics de La Vall d’Alcalà: la nevera i el despoblat morisc de l’Atzuvieta. I a continuació es van contemplar la meravelloses formacions d’estalactites i estalagmites de la Cova del Rull en El el Vall d’Ebo.

La següent excursió organitzada és una ruta cicloturística per la marjal de Pego-Oliva, en la que es gaudirà del paisatge del Parc Natural amb bicicleta. Serà el dissabte 9 d’abril, a les 10 del matí, a un preu de 5 euros. Per a reservar poden contactar amb l’oficina de turisme de Pego i Les Valls al 966400843 o consultar la seua pàgina web www.pegoilesvalls.es.

767 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!