Treballadors i treballadores de Creama es concentren a Dénia

Per a denunciar els impagaments de la Generalitat que no els permet rebre el seu sou des d’octubre. Està previst que durant els dies 15, 19 i 21 de desembre facen parades de dos hores, de 9:00 a 11:00h. en serveis generals i en cadascuna de les agències, per a continuar protestant per la seua situació.

El personal de Creama va ser fidel a la cita prevista ahir, de 17 a 19 hores, a la Glorieta del País Valencià de la capital comarcal i al llarg de les dues hores de concentració es van unir pràcticament el centenar de treballadors i treballadores del consorci comarcal. Aquesta primera acció de protesta tenia com a finalitat denunciar, públicament, l’impagament del Consell que deu a Creama 1’2 milions d’euros el que ha provocat que els treballadors i treballadores del consorci no cobren la seua nòmina des d’octubre.

Les aportacions dels ajuntaments de la comarca que formen part de Creama van permetre que es cobraren el 60% dels seus sous d’octubre, però, a banda d’això, no han ingressat res més. Segons les últimes informacions publicades per Las Provincias, el “Consell preveu liquidar el deute que té amb el Creama a finals d’any”, el que implica que hauria de produir-se en el transcurs d’aquestes dos setmanes i mitja que queden per a acabar l’any. No obstant, la Presidència del Consorci va comunicar al Comité d’Empresa de Creama a finals del mes de novembre “que la Generalitat no pagarà el deute que té amb CREAMA fins al mes de gener del 2012”.

En la concentració d’ahir es va poder llegir, en la pancarta principal, que “els treballadors/es de Creama no cobren perquè la Generalitat no paga” en altres cartells també es podia llegir lemes com “No volem que ens toque la loteria, volem cobrar” o “Si a Nadal no hem cobrat, fes-nos un lloc al teu sopar familiar”.

Els treballadors i les treballadores de Creama estan convocats a parades de dos hores, de 09:00 a 11:00, els dies 15, 19 i 21 de desembre, tant en serveis generals com en cadascuna de les agències.
463 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!