L´INSS més a prop dels usuaris de serveis socials de la Mancomunitat

Aquest matí s´ha signat un conveni de cooperació entre l´institut Nacional de la Seguretat Social i la Mancomunitat de Pego, l´Atzúvia i les Valls, per a simplificar els tràmits administratius que realitzen els usuaris de serveis socials, facilitant-los la tasca, ja que a partir d´ara no caldrà que es desplacen fins a Dénia.
Aquest matí s´ha signat a l´Ajuntament de Pego un conveni de col•laboració entre l´Institut Nacional de la Seguretat Social i la Mancomunitat de Pego, l´Atzúvia i Les Valls. Amb ell, les dues administracions s´han compromès a cooperar per tal de simplificar els tràmits administratius que es veuen obligats a realitzar la majoria d´usuaris de serveis social per tal d´aconseguir qualsevol tipus d´ajuda. Tant siguen gent dependent com jubilats o gent amb pocs recursos econòmics.

Aquest conveni facilita que aquesta gent no s´haja de desplaçar fins a les oficines que l´INSS té a Dénia per a poder aconseguir la tramitació, a partir d´ara només hauran de sol•licitar el que necessiten a la seu de la Mancomunitat, al carrer Sant Agustí, nº 6, 1r pis, com ha recordat la presidenta de l´entitat, Anna Aparici.


Pego és un més dels pobles que arreplega aquest conveni de simplificació de tràmits, ja que l´INSS l´ha iniciat també en altres poblacions de la Marina Alta, ha explicat el Director Territorial de l´institut a Alacant, Miguel Àngel Martínez.

Per la seua banda, el director de l´Agència de Dénia, Alberto Díaz, recordava als usuaris de Pego, l´Atzúvia i les Valls, que actualment la localització de l´Institut Nacional de la Seguretat Social a la comarca s´ha desplaçat al Passeig del Saladar nº 41 de Dénia, ja que l´antiga seu, al Carrer Campos, contínua clausurada per les deficiències en l´estructura de l´edifici.

416 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!