L’agenda del cap de setmana


L’agenda del cap de setmana comença avui divendres a la Sala Polivalent del Portal del Clot a Xàbia, que serà l’escenari d’un debat entre el president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, i el ministre de Ciència, Innovació i Universitats, i candidat al Congrés per les llistes del PSPV-PSOE, Pedro Duque. Ambdós analitzaran l’actualitat política i respondran a les preguntes del públic assistent.

Aquesta iniciativa, anomenada «Diàleg», començarà a les set i mitja. Hora a la que es presentarà a la Casa de Cultura de Pego el poemari de la filòsofa Ana Noguera, titulat, «Maria Cambrils, el despertar de la conciencia». L’acte forma part del II Cicle de Memòria Històrica, i estarà amenitzat per l’acompanyament musical de Jaume Ginestar.

I un poquet més tard, concretament, a les huit, tindrà lloc la conferència que porta per títol «La sábana santa a la luz de la ciencia». Aquesta xerrada ha estat organitzada per la Junta Central de Setmana Santa i l’Ajuntament de Pego.

L’oferirà al Teatre Municipal de Pego, el professor Jorge Manuel Rodríguez Almenar, president del Centre Espanyol de Sindonologia.

749 Visites

Deixa un comentari

Open chat
Hola!!