L’agenda del cap de setmana


L’agenda del cap de setmana comença avui divendres a la Sala Polivalent del Portal del Clot a Xàbia, que serà l’escenari d’un debat entre el president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, i el ministre de Ciència, Innovació i Universitats, i candidat al Congrés per les llistes del PSPV-PSOE, Pedro Duque. Ambdós analitzaran l’actualitat política i respondran a les preguntes del públic assistent.

Aquesta iniciativa, anomenada «Diàleg», començarà a les set i mitja. Hora a la que es presentarà a la Casa de Cultura de Pego el poemari de la filòsofa Ana Noguera, titulat, «Maria Cambrils, el despertar de la conciencia». L’acte forma part del II Cicle de Memòria Històrica, i estarà amenitzat per l’acompanyament musical de Jaume Ginestar.

I un poquet més tard, concretament, a les huit, tindrà lloc la conferència que porta per títol «La sábana santa a la luz de la ciencia». Aquesta xerrada ha estat organitzada per la Junta Central de Setmana Santa i l’Ajuntament de Pego.

L’oferirà al Teatre Municipal de Pego, el professor Jorge Manuel Rodríguez Almenar, president del Centre Espanyol de Sindonologia.

1263 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!