Els jóvens protagonitzen les activitats del dissabte


Demà dissabte hi ha programades dues activitats dirigides especialment al públic juvenil.

A
 l’espai veïnal, a partir de les set de la vesprada es disputaran les finals de cantautors i balls urbans del Concurs comarcal de Jóvens Promeses, organitzat per la Xarxa Jove Marina Alta.

En aquestes finals participaran tres jóvens de Pego: Raquel Mengual i Tàbata Montaner en l’apartat de Cantautors. I Joel Sendra en la final de Balls Urbans. En total, en les dos finals competiran huit jóvens artistes de la Marina Alta. En joc estarà un premi de 250 € per al guanyador o guanyadora de cada modalitat. La segona de les finals d’aquest concurs de la Xarxa Jove Marina Alta, la de l’apartat de Curtmetratges, tindrà lloc el proper diumenge, dia 31, a Pedreguer. En ella participaran, segons s’ha informat des de la Xarxa, dos concursants de Pego.


D’altra banda, un poquet abans, a partir de les quatre de la vesprada, es
farà una trobada de jugadors de videojocs, la Gamer Weekend també a l’espai veïnal. Organitzada per infojove Pego, aquesta iniciativa es desenvoluparà des de les quatre de la vesprada del dissabte, fins les sis de la matinada del diumenge. Els participants poden dur les seues videoconsoles o fer servir les que hi hauran preparades per a l’ocasió. El termini d’inscripcions està obert encara. Cal enviar nom i cognoms del participant, al següent número de whatsapp: 625 355 717.

1341 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!