La setmana festera comença amb bous a la Trilladora

L’inici de la setmana de festes patronals i de moros i cristians és tímid, amb bous que tornen, trenta anys després a la Trilladora. El concert de música festera de dissabte va ser la porta d’entrada a la festa de moros i cristians i va venir de la mà de l’Agrupació Musical de Pego que va interpretar marxes mores i cristianes, a més de pasdobles, per a anar obrint boca del que vindrà a partir de dijous que ve.

Avui dilluns, les activitats són més bé poques. Sent els bous els protagonistes. Des d’avui i fins a dimecres, en doble sessió es podran veure bous a la trilladora, entre la guarderia i la cooperativa de Pego. Les sessions seran a les 7 de la vesprada i a les 11 de la nit, eixint ací el bou embolat. Ricardo Cabrera, regidor de festes va explicar el dijous passat en el programa Taula Oberta que “després de 30 anys tornen a la Trilladora”. L’explicació de per què allí i no al Pla de la Font com darrerament es feien, tenia com a protagonistes les obres, ja que Cabrera va comentar que “no és cap capritxo però tots saben que durant tot l’any hi hagut molts carrers tancats, sobretot al casc històric”.

Dimarts, a més de bous hi haurà la teatre, es representarà la primera sessió de ‘La Cena’ dels Joglars al Teatre Municipal a les 10’30 de la nit.

Serà sobretot a partir de dijous que ve quan la intensitat de les activitats augmente fins a tal punt que no se sàpiga on pondre. Però d’això ja anirem informant.

466 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!