“Jo no tinc cap problema en ser el president que baixe al Pego C.F.”

Són paraules textuals de Joan Folqués que des de dilluns passat assumeix la presidència del club de futbol pegolí. L’actual situació de crisi –el Pego C.F. té un deute d’uns 120.000 euros- ha estat la causant de la reestructuració de la directiva, en la que Enrique Moll ha cedit el seu càrrec a Folqués. L’objectiu prioritari de l’actual directiva és eliminar el deute, creant un nou model de club. Així mateix, s’aposta per la gent de Pego i per la potenciació del futbol base. Després de l’Assemblea Informativa del Pego C.F. celebrada dilluns passat a la Casa de Cultura, es perfila un nou projecte de futur que té dos objectiu prioritaris, d’una banda la liquidació del deute actual, que ascendeix a 120.000 euros i de l’altra potenciar el futbol base. Per a arribar a aquest punt s’han hagut de realitzar moltes reunions i aquestes han estat amb molta gent. “Després de fer números i plantejar la temporada que ve una de les primeres solucions que hem pres és fer una reestructuració dins la directiva” el que no obliga a fer eleccions, explicava el que fins ara era president del Pego C.F. Enrique Moll, que alhora confirmava que “jo vaig a cedir la presidència i vaig a continuar dins la directiva, vaig a seguir col•laborant amb el projecte que en principi ens havíem proposat”, tot això al mateix temps Moll afirmava que el “projecte està en l’aire perquè encara s’està negociant el deute vigent”.

Enrique Moll, encara com a president va declarar que “el dur un club com el Pego és complicat i no li lloe gens el gust a Joan per haver-se fet càrrec de la presidència del club […] Perquè la responsabilitat és molt forta pel que representa.” I dubtava sobre el futur del futbol amb l’afirmació que “potser el futbol que s’ha viscut fins ara ja s’ha acabat.”

Per la seua banda, el nou president del Pego C.F., Joan Folqués va transmetre en la seua primera intervenció pública que “el futbol a Pego ha de canviar perquè les aportacions d’ajuntaments i espònsor cada vegada seran menys i això s’ha de canviar.” Folqués va ser sincer i va declarar que “Enrique no ha vulgut ser mai el president que baixe al Pego, jo no tinc eixe problema. Jo si ha d’estar en una categoria inferior, no tinc cap problema s’haurà de posar a cada equip al lloc que li toca depenent en els recursos que hi haja”.

Joan Folqués va explicar que la nova directiva, la més àmplia i representativa que hi hagut fins ara, oberta a qui tinga ganes de treballar, s’ha marcat dos objectius principals. El primer de tots, és liquidar el deute “per a poder deixar al Pego net de qualsevol càrrec perquè qualsevol persona puga optar a dirigir el Club”, explicava el nou president. Assegurava alhora Folqués que “Volem crear un nou model” senzillament perquè el model econòmic actual està obsolet i això fa que la seua continuïtat “no la veiem ara, perquè el deute és molt gran i cada vegada és més difícil traure diners” per mantenir un sistema com el vigent.

Estimular l’esport és la base del nou model i apostar per la gent de Pego, perquè com recordava Folqués “el principal espònsor continuarà sent l’ajuntament i per això el club ha de revertir en el poble.” En aquesta línia la segona gran línia d’actuació que s’ha marcat el Pego C.F. “és potenciar el futbol base” perquè –explicava Joan Folqués- “si no hi ha un futbol base fort, un futbol base de qualitat no podem arribar, mai en la vida, a tenir gent que opte a estar en el primer equip.” Per tal de poder arribar a eixe punt la nova directiva no va a escatimar els mitjans en aquest apartat. I en consonància el primer equip dependrà dels diners que queden per tal de posar-se en marxa.

Després de totes aquestes explicacions, Joan Folqués va fer una seriosa advertència i és que si les dos o tres línies que hi ha obertes per a solucionar el deute del club no anaren endavant “jo em reserve el dret a no agafar el càrrec, ni jo, ni tota la directiva que ve darrere. Us ho dic perquè sapigueu la magnitud del tema com és.”


687 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!