La regidoria d’esports “compleix escrupolosament” el conveni econòmic amb el Pego C.F.

Després de les declaracions reiterades en els mitjans de comunicació sobre la situació econòmica del Pego C.F. el regidor d’esports, el nacionalista Joan Carles Cambrils, declara que l’ajuntament “compleix escrupolosament” el conveni amb el club, com ho fa amb la resta d’esports. Enguany ha abonat 55.000 euros als rogets de tercera. D’altra banda Cambrils assegura que l’estat del camp Cervantes està practicable i que els camps de futbol són per a totes les categories del Pego. La situació econòmica del Pego C.F. està en la corda fluixa, una qüestió de tothom coneguda. És per això que les espurnes comencen a brollar. Després de les reiterades declaracions en els mitjans de comunicació de l’incompliment dels compromisos econòmics de l’Ajuntament de Pego amb el Club, el regidor d’esports, el nacionalista Joan Carles Cambrils ha declarat s’està compliment escrupolosament el conveni amb el Pego igual que es fa en la resta de clubs esportius del municipi.

Assegura Cambrils que l’ajuntament entrega 8.000 euros al mes i que ho farà durant els 10 mesos que dure la lliga, per tant fins el moment, s’han entregat 55.000 euros al Pego C.F., el que vol dir que s’està “escrupolosament al dia” en matèria econòmica. Cambrils afirma que si el Pego té problemes econòmics en relació a d’altres sponsors o empreses s’intentarà tirar una mà i també explica perquè ha decidit parlar de la qüestió, assegurant el regidor d’esports que “no vull clavar-me […] però davant les contínues eixides en premsa i en ràdio acusant l’ajuntament de Pego de no sé que, jo crec que és hora de posar les coses clares i fer saber a qui menja directament del poble de Pego, el principal sponsor del Pego C.F, i per tant nosaltres –el poble de Pego- som els primers que estem mantenint el Pego C.F. econòmicament i si el Pego C.F té problemes esportius jo sóc el primer que ho lamente com a regidor d’esports i com a soci.”

Sobre el mal estat de la gespa, un tema que també està en premsa contínuament, assegura Cambrils que els camps de futbol són per a totes les categories del Pego. Així mateix explica que “el camp Cervantes està practicable” i continua donant la solució que és el canvi a la gespa artificial que està previst per a aquest 2008.

Per últim el regidor d’esports declara que “la directiva del Pego C.F. ha de fer el que de fer”, en referència a la decisió sobre la venda o no del club, assegurant que “en eixa decisió l’ajuntament no va a entrar mai” com tampoc ho farà en altres clubs esportius de la localitat.

485 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!