“Saó” més que beneficiosa a Pego

El concert de presentació del darrer disc de La Gossa Sorda va ser tot un èxit, divendres per la nit. El poliesportiu de Pego estava de gom a gom amb gent vinguda d’arreu del territori valencià que va quedar ben satisfeta amb el resultat de l’espectacle de la formació pegolina, tot i no conèixer les noves cançons. Tot un èxit el concert de presentació del seu nou disc, “Saó”. El poliesportiu es va omplir de gom a gom per a veure un dels esdeveniments més destacats d’aquest 2008 a la localitat. Pego no ha fallat el grup que va veure nàixer ja fa quasi 10 anys en la primera vegada que presenta un dels seus treballs a casa. Un àlbum que ha estat qualificat com molt madur i de gran qualitat.

La qualitat de so del directe va permetre, durant l’actuació, apreciar la varietat de nous ritmes i les lletres que formen part de “Saó”, que sense deixar de ser crítiques –qüestió que es pot comprovar en les introduccions de les cançons realitzades per Josep Ramon Nadal- tenen un punt més positiu que el seu darrer disc, “Garrotades”.

A l’acabar, una senzilla ronda de preguntes entre el públic, ens confirmava l’èxit de La Gossa Sorda que continua arrossegant a gent de totes les edats i de tots els llocs i que no deixa indiferent ningú. La nova formula de realitzar un concert el dia en què ix el nou CD al mercat no ha restat força al grup. Això, junt a la barreja de cançons conegudes entre els seguidors del grup els va acabar de donar la clau de l’èxit aconseguit.

En la part més institucional, el regidor de mitjans de comunicació, el nacionalista Joan Carles Cambrils destacava “el gran espectacle musical, la qualitat tècnica i el nivell altíssim dels grups” el que va fer que el poliesportiu estigués “abarrotat”. Es va respirar, divendres per la nit, “un sentit lúdic i festiu que sempre duen lligats els concerts de Ràdio Pego”, en aquesta ocasió per a celebrar el cinqué aniversari de L’Illa d’Encanta.

Destacava Cambrils que “la col•laboració de tots els voluntaris va dur a l’exit de l’esdeveniment”. Així mateix avançava el regidor de mitjans de comunicació que l’any que ve es tornaran a repetir els Concerts de Ràdio Pego amb un formula diferent que ja ve sent habitual en aquestes cites.


849 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!