I Trobada comarcal del Bloc a Pego

Militants i simpatizants nacionalistes de La Marina Alta i LaSafor es reuniran a partir del proper dissabte a Pego, on també assistirà el cap del Bloc, Enric Morera. Els nacionalistes volen millorar els seus resultats a Benissa i obtindre representació en Teulada i Benitatxell a banda de desbancar de les alcaldies d’Ondara i Calp al PP.. Esperen crear fins a 25 llistes en els comicis de maig. I Trobada comarcal del Bloc a Pego

Els diferents partits politics ja han començat a calfar motors de cara a les properes eleccions municipals i autonómiques que es cel.lebraran a la propera primavera. Este cap de setmana serà el Bloc qui ha convocat la primera trobada dels nacionalistes a la Marina alta i que es cel.lebrarà a Pego davall el lema «Fem pinya, fem Bloc» . A les 12 hores del pròxim 23 de setembre, el passeig Cervantes de Pego acollirà l’arribada fins al municipi de militants i simpatitzants del Bloc de la Marina Alta i La Safor. També acudirà el secretari general del partit, Enric Morera. A les 13.30 hores actuaran els grups «La Clandestina« i lesl «»Dansaires d’Uxola». A les 14 hores serà el torn dels parlaments i després hi haurà paelles. Més tard, monòlegs i, a les 18 hores, serà l’acte de clausura.

Es tracta de la I Trobada comarcal del Bloc i el secretari local de Pego, Germà Miralles, es va mostrar esperançat que altres municipis agafen el relleu els pròxims anys.
Per la seua banda, el portaveu del Bloc d’Ondara, Xavi Pons, va apuntar que en la jornada de la trobada «hi haurà activitats per a tota la família» i va invitar a tota la militància a «acostar-se a Pego perquè és un dia molt important, ja que comença el curs polític».

Els nacionalistes esperen presentar llistes en fins a 25 municipis dels 33 de la Marina Alta en les pròximes eleccions que se celebraran el 27 de maig d’enguany. Un repte important que se suma al de desbancar al PP de les alcaldies d’Ondara i Calp «en particular» ,i «augmentar la presència del CIBE-Bloc en l’Ajuntament de Benissa». En esta línia, el nacionalista també va afirmar que el Bloc treballarà de valent per a tindre representació en els Ajuntaments de Teulada i de Benitatxell -en l’últim consistori els nacionalistes mai han aconseguit cap edil-.
278 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!