Fomentant la lectura

La Biblioteca Municipal de Pego rep la visita dels més menuts per mostrar tot el que alberga al seu si, que actualment no es limita als llibres. Diverses són les activitats que es realitzen, la més important la campanya d’animació lectora “Llegir és salut”. Avui, 23 d’abril, dia internacional del llibre, els més menuts s’endinsen a la Biblioteca Municipal per descobrir que alberga al seu si. Contes amb il•lustracions fantàstiques que inciten a la imaginació, entre d’altres coses. Aquest matí un grup d’alumnes de 5 anys del col•legi Ambra han visitat aquest temple dels llibres, com comentava la bibliotecària Rosa Maria Lucas.

Alguns dels xiquets i xiquetes que allí hi havia ja els agrada llegir, a d’altres només un poquet, però tots ells miraven divertits i distraguts el que els mostraven les pàgines interiors dels llibres.

Però a més de les visites, una saludable manera de donar a conèixer que és el que es pot trobar a la Biblioteca, aquesta va encetar fa uns mesos enrere una campanya d’animació lectora sota el lema “Llegir és salut” i que permetrà a alguna de les persones usuàries aconseguir algun dels premis que se sortejaran al mes de juny.

Rosa Maria Lucas recomana apropar-se a la biblioteca municipal perquè “els llibres necessiten de persones per a poder eixir d’allí i es per això que convida a acudir a la biblioteca” perquè hi ha actualitat en llibres però també en CDs i DVDs.

516 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!