Esports: El Pego manté la bona imatge

El Burjassot va empatar a sa casa i gràcies contra els rogets que van tornar a remuntar un marcador en contra. Els pegolins és troben a la part mitjana de la classificació.
També obtingueren bons resultats el juvenil i el Pego B.
Igualment sumen victòries els sèniors masculí i femení de bàsquet.
Aquest Pego il•lusiona. Els rogets van realitzar una gran demostració de força i de joc d’equip en el partit disputat el diumenge a Burjassot, on van remuntar el gol inicial de l’equip decà de la categoria. Els valencians sols van poder empatar el partit al minut 20.
El Pego ha perdut un partit dels darrers 8 que ha jugat, i va ser contra el líder el Vila-real, precisament en el millor encontre que han disputat els rogets esta temporada. La mà de Juan Carlos Eres cada dia es nota més i la plantilla és sent en forces de guanyar a qualsevol.

El Pego va merèixer millor sort en el seu desplaçament a Burjassot. El primer temps va començar amb un pols entre els dos equips per controlar el mig del camp. La igualtat inicial la va trencar el Burjassot en els darrers minuts del primer temps quan Ismael va marcar de cap el gol que avançava els locals.

En el segon temps el Pego va ser l’equip que va disposar de les millors ocasions jugant en profunditat i aprofitant la qualitat de jugadors com Sergio que va marcar un gran gol al minut 61, després de anar-se’n de varis rivals i trauers un gran xut. Huit minuts després els rogets s’avançarien al marcador amb un tir de Guillem. Aleshores, va ser quan el Burjassot, obligat per les circumstàncies, es va veure obligat a estirar les línies i el Pego va acariciar el tercer gol en diverses oportunitats. Finalment, en el darrer minut, Migue va empatar després de diversos rebutjos.

La resta d’equips de la Marina Alta i La Safor va obtenir diferents resultats.
Dénia i Gandia és van enfrontar a la capital de la Marina Alta i van estar incapaços de marcar cap gol, encara que cadascú s’enfronta a objectius diferents. Els de Dénia continuen en llocs de promoció, mentre el Gandia està a un punt del descens. L’Oliva va tornar a perdre 2-1 a casa de l’Alacant B, un rival directe, i està es posicions de descens. Finalment, el Pego es 10, amb 39 punts a 10 dels descens i a 13 de l’ascens. El proper dimecres hi ha partit i el Pego s’enfronta al Catarroja en el camp del Cervantes.

FUTBOL

Burjassot 2 – Pego 2
Amb aquets empat els rogets baixen un lloc en la classificació quedant els 11è.

Juvenil
Pego CF 5 – Real de Gandia “B” 1
Per fi els juvenils retroben el bon joc i els gols.

Filial
Calp “B” 0 – Pego “B” 1
Continua el filial sumant.

BÀSQUET

El “DERBI DE LA MARJAL” , disputat el divendres entre els Sèniors Femenins de Pego i Oliva al Pavelló Ausiàs March, es va decantar del bàndol pegolí. Les xiques de Pascual Miralles s’emportaren el partit per quatre punts.

Per la seua banda el Sènior Masculí també es va imposar al seua rival el Picassent, el dissabte passat.

Les xiques del Junior disputaren el seu partit el diumenge en Denia.