Es presenta a Pego la primera sèrie de la Marina Alta

Es tracta de Wintersun, una història que conta la vida de Margaret, una londinenca a qui li canvia la vida quan hereta una casota a la comarca. La sèrie ha estat creada per Sol de Invierno, una productora muntada per un grup de creatius de la Marina Alta que venen del món de la televisió, i també de la creació de contigut per al cinema i Internet. La finalitat de la sèrie és promocionar turísticament la comarca.
Quanta gent del nostre entorn immediat ha vist un fullet turístic de la Toscana o ha comprat una guia de mà de Califòrnia? I tot i no haver estat mai la imatge general que hi projecten d’ambdós llocs és excel•lent? La indústria cultural ho ha decidit així. La publicitat indirecta a través de pel•lícules i sèries ha fet el treball dur. A través de la identificació amb personatges i espais l’espectador sent que ja ha estat allí; s’activa en ell un reconeixement i una proximitat emocional que no estan a l’abast de la publicitat clàssica.

Baix esta premissa un grup de guionistes i realitzadors s’han unit per a realitzar la que serà la primera sèrie de ficció completament ambientada a la Marina Alta. A Wintersun es conta la història del triangle de personatges format per Margaret, Cathy i Sento i d’una atrotinada casa en l’interior de la Marina. Es tracta d’una història amable, familiar, amb un toc de comèdia, dirigida a públic espanyol i britànic a partir de trenta anys.
L’objectiu és presentar la Marina Alta com una unitat d’oferta turística per als mesos fora de la temporada estival. Dos objectius fonamentals són reforçar la idea de comarca i ajudar a consolidar la marca turística Marina Alta. La sèrie està oberta a la participació de les empreses i agents turístics de la comarca i en este moment s’estan negociant els diferents patrocinis.

A nivell institucional el projecte compta amb el suport de diversos ajuntaments i mancomunitats i en les pròximes setmanes es reprendran les presentacions locals del projecte. Com és el cas de Pego, en què eixa presentació tindrà lloc esta vesprada a les 19 hores a la Casa de Cultura.

La sèrie la dirigix Luis Eduardo Pérez, denier i director de l’Alqueria Blanca. Entre els seus guionistes es troben també alguns dels responsables dels programes de més èxit de Canal 9, així com de produccions per a TVE, Antena 3 o Telecinco.

La música de la sèrie anirà a càrrec del grup valencià Arthur Caravan. Per als teasers promocionals hi ha comptat amb temes de Senior i el Cor brutal.

El projecte es complementa i recolza en la pàgina web www.soldeinvierno.net. Este portal funciona com un generador de bones històries relacionades de la Marina Alta. Una finestra als plaers, però també a la identitat, a les persones, al territori, a la quotidianitat vist com quelcom extraordinari.

Els creadors de Sol de Invierno Produccions, també volen demostrar que enfront de la crisi dels mitjans tradicionals es pot continuar fent producció de qualitat i que esta genere beneficis reals sobre un territori de forma duradora.
602 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!