El derbi de la Marina fou per al Xàbia.

Amb esta són 6 setmanes (les que duu la lliga) sense guanyar. El Pego Preferent internarà aconseguir-ho este dissabte, 12 d’octubre, davant el Gandia al Cervantes. El partit serà a les 17 hores.
L’Orba guanyava el seu enfrontament contra el Promesses Sueca.
Crònica de Rixi Sendra:

El partit en Preferent començava amb un Xàbia molt actiu amb la circulació de l’esfèric, mentre els rogets estaven molt ben plantats en defensa esperant la seua oportunitat en una contra que li donara avantatge en el marcador. Però sobre la mitja hora de partit, el local Dani Garcia trau un llançament espectacular amb la cama esquerra des de tres quarts de camp que sorprèn a Gómez i anota el 1 a 0. Desprès del gol l’equip local es posa a tocar el baló sense inquietar la porteria de Gómez que no tornaria a intervindre en el partit.

Quan es complia el minut 45, falta lateral a favor del Pego que, amb una gran jugada d’estratègia culminava amb gol d’Iborra, l’àrbitre donava gol però, a instàncies de l’assistent de banda, anul•lava el que anava a ser el tant de l’empat.

En la segona part el Pego ho intentaria de nou però sense obtindre el mèrit del desitjat empat. D’altra banda, el Xàbia acabava amb 10 jugadors per l’expulsió de Pablo per doble cartolina groga. Amb este avantatge numèric sobre el terreny de joc, el Pego va intentar fins el final marcar però, finalment, el partit va caure de part de l’equip local per la mínima.

La propera setmana el Pego intentarà aconseguir la primera victòria de la temporada. Una victòria que se li resisteix en les 6 jornades disputades fins el moment, el que es traduïx en la suma total de punts aconseguits, només 1.

El dissabte 12 d’octubre, a les 17 hores, els rogets buscaran repetir la bona imatge que va mostrar al Cervantes front al líder. El Pego CF rebrà al Cervantes al CF Gandia que tampoc està per a tirar coets, ja que tan sols ha sumat tres punts i es qui marca la zona de descens.

Alineació del Pego: Gómez en porteria, defensa per a Camacho, Gimi, Iborra i Xopa, centre del camp per a Alfred, Isidro i Frede, en les bandes Carles i Jony, i com a davanter Kike. També eixiren Rubèn per Xopa i Borja per Alfred.

Del partit de l’Orba, el seu entrenador Vicent Camarena, ens feia esta valoració del que havia estat la vesprada de fútbol al camp de la Marjal d’Orba.
Alineació:
Ra, Sergio (Robert 90′), Victor, Maca, Torrens, Bati, Carmelo, Ximo, Vicent (Adri 80′), Mari (German 70′), Torrado (Noe 60´).

Partit corresponent a la quarta jornada del grup XII que enfrontava als dos equips capdavanters de la classificació, l’Orba que defensava la condició de líder com a local i un Promeses Sueca que venia amb la intenció de guanyar i passar a ser el primer classificat. El partit excepte els primers 10 ó 15 minuts, va estar control·lat per l’Orba que és qui va portar el ritme del partit i gaudia de les millors ocasions. Un gol de Vicent de penal en el 40′, i un gol de Torrens en el 75′ donarien els 3 punts a l’Orba que li serveixen per a continuar líder una setmana més.
La propera setmana l’Orba es desplaçarà a Daimús.