Un pegolí recorre més de 800 quilòmetres en bici

Xarli, membre del Centre Excursionista de Pego, ha aconseguit el seu repte, cobrir el trajecte de Pego a Toulouse en bicicleta. Va eixir d’ací el 22 de setembre i va arribar a Toulouse dimecres, 2 d’octubre.
Hi ha gent amb moltes inquietuds esportives. Entre ella, hi ha persones que aconseguixen que eixes inquietuds esdevinguen realitat. És el cas de Xarli, un jove pegolí que un bon diumenge, el 22 de setembre de 2013, va arrancar a pedalejar. Tenia com a destí Toulouse. Anava a visitar una amiga pegolina. Un repte important ja que això significa salvar els més de 800 quilòmtres que separen Pego i la ciutat francesa. Un repte que va ser superat el passat dimecres 2 d’octubre.
Ens expliquen des del Centre Excursionista de Pego, d’on és soci el pegolí, que Xarli ha cobert este trajecte en 9 etapes. I ho ha fet superant obstacles, desnivells i inclemències meteorològiques. També asseguren que, una vegada provat el cicloturisme solitari, Xarli està pensant en nous destins encara més llunyans, ja que, una vegada recorreguts els més de 800 quilòmetres, considera el viatge com “un passeig”. Estos desitjos ens confirmen que Xarli s’ha unit a totes eixes persones que cauen enamorades del cicloturisme, una manera molt intensa de viatjar, amb un contacte permanent i directe amb el que creues.

Nosaltres, des d’ací, no podem més que felicitar-lo i encoratjar-lo a escoltar el seu desig, anar a per més!
682 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!