Èxit rotund en l’estrena de ‘Momo’

Dijous Teatre i la capitania mora de 2015, Al-Garrapets, van aconseguir penjar el cartell d’entrades esgotades dissabte a la vesprada al teatre municipal de Pego. La nova obra d’este grup de teatre amateur va tenir 500 mirades observant l’escena.
Momo és una xiqueta entre 8 i 12 que sap escoltar. Això resol els problemes de la gent que va a parlar amb ella i a més, crea una atmosfera propícia per a la imaginació.
Estes són les eines que utilitzarà per lluitar contra els homes grisos, contra els gestors del banc del temps que van reclutant, sense descans, més i més adultes al seu exèrcit. Este és, molt resumidament l’argument principal de l’obra que dissabte de vesprada va estrenar, al teatre municipal de Pego, el grup nascut de l’escola municipal de teatre, Dijous Teatre.Van estrenar sota l’atenta mirada de 500 persones i és que van aconseguir, junt amb la filada que serà capitana mora de 2015, Al-Garrapets, penjar el cartell d’entrades esgotades per a esta esperada estrena teatral. És podríem dir, l’estrena que culmina la celebració dels 10 anys d’escola de teatre municipal a Pego.


Diumenge, Dijous Teatre publicava al perfil professional de facebook de Ràdio Pego: “gràcies a les 500 rialles , 500 aplaudiments que sentíem en cada moment de l’actuació, gràcies a les 500 persones que vingueren a gaudir del teatre”. Així mateix, des de la Filada Al-Garrapets transmetien a Dijous Teatre: “De part de la Filà Al-garrapets vos donem l’enhorabona per l’actuació del dissabte de l’obra Momo. Va estar de luxe, sou uns artistes! I moltes gràcies per haver comptat amb nosaltres ja que aquest any ho necessitem. Gràcies de tot cor!!!”.‘Momo’ va comptar amb música en directe composada per la pianista Clàudia Ortolà. Esta va acompanyar cadascun dels canvis d’escena i els moments importants. L’ovació final de públic va permetre que fins i tots ells i elles, els músics, aparegueren a l’escenari quan la trentena d’intèrprets van eixir a saludar al públic que els aplaudia entusiastament.

694 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!