Èxit de les V Jornades Gastronòmiques de l’arrós bomba de Pego

Després de consultar a cadascun dels 12 bars i restaurants que van participar en la iniciativa la seua valoració de com havien transcorregut les Jornades, la regidoria de Turisme, Creama i Comerç es mostra satisfeta del resultat, tot i que apunta millores a realitzar en la propera edició com són una major difusió de l’esdeveniment.
Fa més d’una setmana des què van finalitzar les V Jornades Gastronòmiques de l’arròs bomba de Pego i la regidoria de Turisme, Creama i Comerç les ha valorades públicament. Ho ha fet després de consultar als 12 bars i restaurants participants en la iniciativa per conèixer la seua experiència i la seua valoració d’enguany.

En general «la resposta dels participants va ser molt positiva». Els bars i restaurants participants, la major part d’ells membres de l’Associació d’Hostaleria de Pego, van transmetre «estar molt contents» de la resposta rebuda per la gent. Des d’alguns establiments es va considerar que les V Jornades Gastronòmiques de l’arròs bomba de Pego van suposar «un revulsiu perquè la setmana hagués anat rodada». En alguns restaurants el primer dia de Jornades es van arribar a tenir fins a 70 comensals.
L’enquesta personalitzada que es va dur a terme des de l’oficina de Turisme incloïa en la valoració «si creien que hi havia algun aspecte negatiu o que caldria millorar en les pròximes edicions». I sí, com us podeu imaginar, hi ha opinions diverses que també recullen millores per a properes edicions.

Apuntaven des de la regidoria de Creama, Turisme i Comerç que alguns hostalers consideraren que «aquesta edició ha sigut més fluixa que l’any passat». No obstant això, en algun cas es creu que això va ser provocat per la competència del seu propi menú, l’habitual, que té un preu de 9€ respecte al menú de les Jornades Gastronòmiques de l’arròs bomba que tenia un preu de 12€. Així mateix, també hi ha hostalers que tenen la percepció que no s’ha fet suficient promoció de l’esdeveniment gastronòmic. Tot i que la realitat que descriu la regidoria és ben distinta, ja que enguany fins i tot s’ha inserit publicitat en anglés a una emissora de ràdio comarcal que emet íntegrament en anglés i que per tant està dirigida a un públic majoritàriament anglosaxó.

Així les coses, des de la regidoria de comerç valoren «els aspectes negatius referents a la poca difusió o la assistència» i afirmen que «intentarem millorar-los de cara a pròximes edicions». Entre les propostes a aportar als restauradors i les restauradores que participen en les VI Jornades Gastronòmiques de l’arròs bomba, la possibilitat d’incloure dins la promoció de productes locals, «la taronja» i demanar-los «que dissenyaren menús on aquesta estiga present, ja siga amb les postres, els entrants o la beguda».

Concloïa la regidora de Turisme, Creama i Comerç, Rosa Maria Ferrer quedant-se allò que constructiu i valorant, d’una forma general, les V Jornades Gastronòmiques com a «positives», ja que, sinó en tots, sí que «alguns dels participants durant eixa setmana van rebre el triple de comensals que qualsevol altre dia i això es gràcies a la celebració de les jornades».
819 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!