Ximo Piera Escrivà guanya el I concurs de cartells ‘Pego també tapeja’

El jurat també atorga a Lídia Pérez del Ruste, per l’ajustat del resultat de la votació (22 vots de diferència), un tiquet regal. La I Fira ‘Pego també tapeja’ es durà a terme els dies 17 i 18 de maig al Passeig Cervantes. El lliurament del premi tindrà lloc el dissabte 17 de maig a la taquilla del recinte de la I Fira de la Tapa de Pego.
Este matí el jurat del I Concurs de cartells de ‘Pego també tapeja’, format per la regidora de Turisme, comerç i Creama, Pepa Sendra, l’Agent de Desenvolupament Local, Alicia Carbonell i la tècnica de turisme de Pego, Mari Nieves Mayor, ha confirmat el que avalaven les votacions del públic i han certificat com a cartell guanyador el presentat per Ximo Piera Escrivà.

Ahir a les 13h., coneixíem els tres finalistes, per ordre de votacions o m’agrades comptabilitzats:
– Ximo Piera Escrivà: 305
– Lidia Pérez del Ruste: 283
– Raúl Alentado Galindo: 135

Hui, el veredicte del jurat qualificador, ha decidit, basant-se en criteris estètics i representatius de l’esdeveniment, atorgar per unanimitat el premi de millor cartell de ‘Pego també tapeja’, amb la finalitat de fer publicitat relacionada amb la I fira de la tapa de Pego, a: ***Ximo Piera Escrivà***
Este cartell serà l’anunciador del nou esdeveniment gastronòmic de Pego, el seu autor, com a premi rebrà un tiquet regal que consistix en una tapa per cadascun dels restaurants participants a la fira de la tapa per consumir els dies 17 i 18 de maig de 2014.

La decisió del jurat, però, no ha finalitzat aquí. Este ha valorat que, tenint en compte com d’ajustades han estat les votacions entre el primer i el segon cartell classificats (22 vots de diferència), ha decidit atorgar a ***Lidia Pérez del Ruste***, també el premi d’un tiquet regal d’una tapa de cada un dels restaurants participants a la I fira de la tapa per consumir els dies 17 i 18 de maig de 2014.
El lliurament del premi tindrà lloc el dissabte 17 de maig a la taquilla del recinte de la I Fira de la Tapa de Pego.

La resta de participants en el I concurs de cartells de ‘Pego també tapeja’ han estat, a més del tercer finalista, Raúl Alentado Galindo
Clàudia Ortolà Rodríguez,
Josep Orihuel Siscar i

Claudia Molina Guixot.815 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!